Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 34-évesen 1kisgyerekkel...

34-évesen 1kisgyerekkel lehet-e új életet kezdeni? Kellek-e még valakinek?

Figyelt kérdés
Egy nagy csalódás után vagyok!Lelkileg összetörtem,úgy érzem nem tudok majd megbízni senkiben.Nem merek közel engedni senkit majd magamhoz,mert mi lesz ha megint melléfogok?Nem vagyok még túl a dolgon,de félek hogy egyedül maradok és nem találom meg azt akit keresek.
2011. jún. 28. 13:46
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

3 éves kisgyereket már rá lehet bízni a nagyszülőkre, szóval szerintem ez nem gond.

Most lehet mondani, hogy ez mekkora szívtelen dolog, hogy anyuka hetyeg, miközben "lepasszolta" a gyereket, de ez nem igaz. A kicsinek is jobb lesz, ha anyukának lesz egy új zpárja, ezzel ő is kap egy pótapukát. Ráadásul anyuka is nőből van.

Szerintem nem kell félned, kérdező, minden megoldható. Havi egyszer-kétszer elmehetsz olyan helyekre, ahol korodbeli férfiak vannak, mondjuk egy barátnőddel. Járj rendszeresen társaságba. Add meg az esélyt, hogy valaki rádtaláljon és nem lesz gond.

2011. jún. 28. 14:09
 12/13 anonim ***** válasza:

Persze, bármikor lehet!

De én azt tanácsolom, hogy először "hozd rendbe" a lelked és tedd túl magad az exeden mindenképpen, még mielőtt belekezdenél egy új kapcsolatba.

Használd ki ezt az időt és koncentrálj inkább magadra és a kicsidre. Neki is jót fog tenni, főleg most...

2011. jún. 28. 14:16
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Próbálom túltenni magam a dolgokon,bár nem könnyű!!Lehet ha fiatalabb lennék könnyebben dolgoznám fel és máshogy látnám.De most nagyon borúsan látom a helyzetem.:(:(
2011. jún. 28. 14:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!