34-évesen 1kisgyerekkel lehet-e új életet kezdeni? Kellek-e még valakinek?
3 éves kisgyereket már rá lehet bízni a nagyszülőkre, szóval szerintem ez nem gond.
Most lehet mondani, hogy ez mekkora szívtelen dolog, hogy anyuka hetyeg, miközben "lepasszolta" a gyereket, de ez nem igaz. A kicsinek is jobb lesz, ha anyukának lesz egy új zpárja, ezzel ő is kap egy pótapukát. Ráadásul anyuka is nőből van.
Szerintem nem kell félned, kérdező, minden megoldható. Havi egyszer-kétszer elmehetsz olyan helyekre, ahol korodbeli férfiak vannak, mondjuk egy barátnőddel. Járj rendszeresen társaságba. Add meg az esélyt, hogy valaki rádtaláljon és nem lesz gond.
Persze, bármikor lehet!
De én azt tanácsolom, hogy először "hozd rendbe" a lelked és tedd túl magad az exeden mindenképpen, még mielőtt belekezdenél egy új kapcsolatba.
Használd ki ezt az időt és koncentrálj inkább magadra és a kicsidre. Neki is jót fog tenni, főleg most...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!