Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ha valakinek bejönne a lutri...

Ha valakinek bejönne a lutri mihez kellene kezdeni vele, hogy 5-10-20 év múlva is legyen belőle?

Figyelt kérdés

A médiából megtudtam,hogy bárki aki hazánkba vagy akár külföldön telitalálata volt s nagyon gazdag lett ma már nincsenek sehol felélték elherdálták a pénzt amit kaptak.

Mit kellene vele kezdeni,hogy ahogy fentebb is írtam ,hogy később is legyen belőle öreg napokra vagy a gyerekeknek induláshoz stb...

2011. jún. 23. 18:36
 1/3 anonim ***** válasza:

Be kell fektetni úgy, hogy:

100 az alap. Évi mondjuk 25%-ot tudsz rajta realizálni.

Namost akkor lesz 125 egységed. Megnézed mennyi az infláció, legyen 8%.

Ilyenkor 108 egységet benn hagysz a befeketetésekben és 17-et költhetsz el az adott évben.

2011. jún. 23. 21:46
 2/3 anonim ***** válasza:

Mert egyből megjelentek a rég látott rokonok, barátok kölcsönkérni, és nem zavarták el őket a francba. Meg sokan vettek mindenféle hülyeséget.

De ez leginkább beállítottság kérdése, ha én nyerném meg a telitalálatot, szerintem ugyanúgy hetekig gondolkodnék és számolgatnék mindenen, hogy megvegyem-e vagy ne.

2011. jún. 24. 08:56
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem minnél több pénzem van annál nehezebben veszem rá magam, hogy elköltsem. De azért megnézném, hogy hányan jönnének kuncsorogni :D Persze a közvetlen családtagoknak segítenék.
2011. júl. 31. 03:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!