Ha valakinek bejönne a lutri mihez kellene kezdeni vele, hogy 5-10-20 év múlva is legyen belőle?
A médiából megtudtam,hogy bárki aki hazánkba vagy akár külföldön telitalálata volt s nagyon gazdag lett ma már nincsenek sehol felélték elherdálták a pénzt amit kaptak.
Mit kellene vele kezdeni,hogy ahogy fentebb is írtam ,hogy később is legyen belőle öreg napokra vagy a gyerekeknek induláshoz stb...
Be kell fektetni úgy, hogy:
100 az alap. Évi mondjuk 25%-ot tudsz rajta realizálni.
Namost akkor lesz 125 egységed. Megnézed mennyi az infláció, legyen 8%.
Ilyenkor 108 egységet benn hagysz a befeketetésekben és 17-et költhetsz el az adott évben.
Mert egyből megjelentek a rég látott rokonok, barátok kölcsönkérni, és nem zavarták el őket a francba. Meg sokan vettek mindenféle hülyeséget.
De ez leginkább beállítottság kérdése, ha én nyerném meg a telitalálatot, szerintem ugyanúgy hetekig gondolkodnék és számolgatnék mindenen, hogy megvegyem-e vagy ne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!