30 éves fejjel belevágjak a fogszabályozásba vagy inkább koronákat, héjakat csináltassak? Vagy valami más megoldást tudtok fogszabályozás kikerülésére?
A fogaim hézagosak, sokáig cumiztam, ezért felső túlharapásom is van, alulra harapok. Csálék is a fogaim kicsit.
Nagyon, de nagyon nem akarok fogszabályozást, teljesen irtózok tőle, nem az esztétika miatt, mert az nem érdekel, hanem attól hogy nagyon drága, illetve nagyon hosszú a kezelés, rengeteg kellemetlenségekkel jár. Úgy hallottam, több napig csak pépeset tudsz enni, illetve fájdalommal jár, több nap míg megszokod. Esetleg kivehetőt lehet csináltatni?
A nagynéném 32 évesen vágott bele a fogszabályzásba. Volt félretett pénze, és kerámia bracketteket rakatott föl. Neki szülés után nagyon szétcsúsztak az amúgy is hézagos fogai. 2 év után levették, és nagyon szép lett az eredmény.
Nekem is volt, és csak ajánlani tudom. Van 1-2 kellemetlenség, de meg lehet szokni, eleinte fáj, persze, de 1-2 hét, és szinte a testrészed lesz. Nekem alul is, fölül is volt ráadásul híd a számban, de azokat is úgy megszoktam, mint a külső részét. Ha összespórolsz annyi pénzt, amennyit a koronákra és héjakra költenél, akkor inkább fektess be egy fogszabályzásba. Ha betartod az utasításokat a fogszabályzás alatt, akkor hosszú távon sokkal jobban jársz.
"Létezik láthatatlan fogszabályzó"
"nem az esztétika miatt, mert az nem érdekel"
(bocsi az előbbiért)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!