Nagyon ciki lenne, ha anyukám 30 évesen bekísérne egy magán fogorvosi kezelésre?
Figyelt kérdés
2014. jún. 26. 23:37
11/19 anonim válasza:
Nem akarok bántó lenni, de szerintem is ciki. A váró rendben van, de az, hogy bemenjen, az gáz.
12/19 anonim válasza:
Milyen kezelés ?
Sztem nem ciki akkor sem
13/19 anonim válasza:
Mit kéne nálad csinálni ?
Fogat húzni ?
14/19 A kérdező kommentje:
kontroll, meg esztétikai beavatkozások, fogpótlás
2014. jún. 27. 10:46
15/19 anonim válasza:
Nem ciki, még jó is, mert "ellenőrizni" tudja a dokit, hogy mit hogy csinál- Engem is már elkísértek
Senki nem szólt érte, teljesen természetes
16/19 anonim válasza:
Sokszor úgy van, hogy először még nem is csinálnak
semmit/ Csak megbeszélnek kezelési tervet meg ilyesmi
17/19 anonim válasza:
Hát én 17 éves vagyok, de anyu még akkor is csak a váróig jött amikor bölcsességfog műtétem volt. Ha nem kellett volna aláírnia néhány dolgot akkor el sem jött volna.
18/19 anonim válasza:
Egyáltalán nem lenne ciki, én igaz, hogy csak 21 éves vagyok, de ha fogorvoshoz kéne mennem biztos én is akarnám, hogy ott legyen valamelyik szülőm.
19/19 anonim válasza:
Abszolút nem ciki, és ha a váróban utána megszoptat, az sem ciki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!