Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Hogy lehet hogy az egyik...

Hogy lehet hogy az egyik fogorvos szerint 5 a másik szerint 0 lyukas fogam van?

Figyelt kérdés

Legyen 1-es rendelő, meg 2-es rendelő. Még úgy más fél éve voltunk ilyen iskolai fogászati vizsgálaton. Ott közölték hogy van 4 lyukas fogam, kezeltessem. Elmentem egy másik rendelőbe, a 2-esbe ezzel. Ott nézegeti a fogorvos és értetlenül kérdezi, hogy még is hol mondtak nekem ilyet. Jó egy pár hónapja megint voltunk az 1-es rendelőbe iskola fogászaton, mondják hogy igen, az a négy fogam még mindig lyukas, miért nem kezeltettem, meg most már egy ötödik is. Jó ma elmentem 2-es rendelőbe, most nem mondtam ezt, megnézte, azt mondta rendben van.

Ha feltételezem hogy a 2-se rendelőben lévő orvos téved akkor lehet hogy LEGALÁBB másfél éve 4 lyukas fogam van és semmi panaszom nincs rá? Valamint ha a 2-es rendelőbe nem vették észre legelőször mikor még elvileg csak négy volt, lehetséges hogy másfél év alatt ne romlana annyit a lyukas fogak állapota hogy még egyszer ne vegyen észre 4 lyukas fogat?

1-es rendelőbe lehet hogy valami pénz kapnak, ha kezelnek, azért akarják velem megetetni hogy ennyi lyukas fogam van? Esetleg ennyire inkompetens vadbarmok dolgoznak ott?

2014. jún. 20. 14:31
 1/8 anonim ***** válasza:
Nekünk egyszer a 30 fős osztályból 22-nek a bal felső 6-os volt lyukas :D
2014. jún. 20. 14:42
 2/8 anonim ***** válasza:
Hát nekem iskolai fogászattal kapcsolatosan van pár rossz élményem. Mindenesetre a te helyedben szerintem elmennék egy 3-as rendelőbe. ;) Kettőből nem fogod tudni eldönteni, kinek van igaza, háromból már csak-csak. :)
2014. jún. 20. 14:47
 3/8 anonim ***** válasza:
Menj a 4-esbe, es csinaljanak rontgent, akkor talan meg tudjak majd mondani a kedves doktorok.
2014. jún. 20. 14:51
 4/8 anonim ***** válasza:

Te is meg tudod magadnak nézni

(hogy tényleg lyukas-e)

2014. jún. 20. 15:13
 5/8 anonim ***** válasza:

Melyik az a négy fog, amelyik áll.lag lyukas?

Tudod egyáltalán?

2014. jún. 20. 15:14
 6/8 anonim ***** válasza:
Helyedben én is elmennék egy 3-as rendelőbe megnézetni.
2014. jún. 20. 15:14
 7/8 anonim ***** válasza:

Mondjuk egy lyukasd fog nem biztos, hogy fáj,

szóval ha még nem olyan nagy a lyuk

2014. jún. 20. 15:15
 8/8 anonim ***** válasza:

A szüleid fogorvosához nem tudsz elmenni?

Vagy valaki ismerőshöz, aki fogász?

2014. jún. 20. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!