Hogy lehet hogy az egyik fogorvos szerint 5 a másik szerint 0 lyukas fogam van?
Legyen 1-es rendelő, meg 2-es rendelő. Még úgy más fél éve voltunk ilyen iskolai fogászati vizsgálaton. Ott közölték hogy van 4 lyukas fogam, kezeltessem. Elmentem egy másik rendelőbe, a 2-esbe ezzel. Ott nézegeti a fogorvos és értetlenül kérdezi, hogy még is hol mondtak nekem ilyet. Jó egy pár hónapja megint voltunk az 1-es rendelőbe iskola fogászaton, mondják hogy igen, az a négy fogam még mindig lyukas, miért nem kezeltettem, meg most már egy ötödik is. Jó ma elmentem 2-es rendelőbe, most nem mondtam ezt, megnézte, azt mondta rendben van.
Ha feltételezem hogy a 2-se rendelőben lévő orvos téved akkor lehet hogy LEGALÁBB másfél éve 4 lyukas fogam van és semmi panaszom nincs rá? Valamint ha a 2-es rendelőbe nem vették észre legelőször mikor még elvileg csak négy volt, lehetséges hogy másfél év alatt ne romlana annyit a lyukas fogak állapota hogy még egyszer ne vegyen észre 4 lyukas fogat?
1-es rendelőbe lehet hogy valami pénz kapnak, ha kezelnek, azért akarják velem megetetni hogy ennyi lyukas fogam van? Esetleg ennyire inkompetens vadbarmok dolgoznak ott?
Te is meg tudod magadnak nézni
(hogy tényleg lyukas-e)
Melyik az a négy fog, amelyik áll.lag lyukas?
Tudod egyáltalán?
Mondjuk egy lyukasd fog nem biztos, hogy fáj,
szóval ha még nem olyan nagy a lyuk
A szüleid fogorvosához nem tudsz elmenni?
Vagy valaki ismerőshöz, aki fogász?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!