Elmehetek másik fogorvoshoz? SÜRGŐS!
Figyelt kérdés
A héten kicserélték az egyik tömésem, de tegnap óta nagyon fáj az a fogam, most ideiglenes tömés van benne. Magán orvosnál voltam. Jövő héten tenné be a végleges tömést. De valószínű, hogy most már gyökérkezelni kellene. A fogorvosomat nem érem el és csak jövőhéten rendel. :/ Elmehetek másik orvoshoz? Nem szeretnék gondot ebből.2014. máj. 23. 10:41
1/4 anonim válasza:
Persze, hogy elmehetsz, ha magánorvosról van szó, ahhoz mész, akihez akarsz. Ha később vissza akarsz majd menni a mostanihoz, megmondod neki, hogy sürgős volt és nem érted el, nem te tehetsz róla.
2/4 anonim válasza:
Miért lett lecserélve a tömés?
Én nem cseréltetem le, mert nem biztos, hogy attól
jobb lesz
3/4 anonim válasza:
"Miért lett lecserélve a tömés?
Én nem cseréltetem le, mert nem biztos, hogy attól
jobb lesz"
Az ideiglenes tömést mindenképpen cserélni kell, nem maradhat bent. A végleges töméseket is időnként jó kicserélni, mert minél tovább vannak bent, annál nagyobb az esélye hogy alá- vagy mellészuvasodnak.
Ha vársz vele, lehet hogy magától kiesik a tömés (ideiglenesnél ez normális). Elmehetsz másik fogorvoshoz is, de nem valószínű hogy nekiállna a végleges töméshez ha már egyszer időpontod van. Viszont írathatsz fel fájdalomcsillapítót. Amúgy lehetséges hogy éppen azért fáj, mert az ideiglenes tömésben a gyulladáscsökkentő anyag dolgozik.
4/4 anonim válasza:
jogod van lecserélni a fogorvost, ha nem vagy megelégedve a munkájával. én is ezt tettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!