Lesz valami bajom ha 2 hétig még fájdalomcsillapítót eszek a fogam miatt? Másik kérdés, hogy ügyeleten tényleg "de muszájból vagyok itt miattad, leszarom a fogaidat" téma megy?
szia! először is ha eddig nem tetted szólj a fogorvosodnak a köv. munkanapon, hogy fáj a fogad, szerintem előre fog venni a napirendben (az én orvosom legalábbis így csinálja).
nem lesz semmi különös bajod, ha két hétig fájdalomcsillapítót szedsz, de remélhetőleg erre nem lesz szükség. nem tudom menny idős vagy de erre a leghatékonyabb a Flector, esetleg még Cataflam is szóba jöhet, netán Demalgon. ha elmész a sima ügyeletre írnak neked gyógyszert, mert ezek receptkötelesek (első kettő legalábbis 100%). Az elviselhetetlen fogfájásra a Flector az ami hatással tud lenni.
Fogászati ügyeleten még nem voltam, de biztosan ott is dolgoznak kedves orvosok is nem csak bunkók. Ettől függetlenül nem hiszem, hogyha menthető a fog kihúzzák. Ha végső esetben erre kerülne a sor kapsz érzéstelenítőt így semmit nem fogsz érezni - tapasztalatból mondom.
Jobbulást kívánok neked és ne aggódj nem lesz baj.
de kedvesek vagytok köszönöm..
Hát most nagyon zsúfolt,nekem jövőhéten csak délután lenne jó fogorvos,de az összes időpontja foglalt délután. Más fogorvoshoz nem szívesen mennék, ő ad ingyen nyugtatót nekem ez bíztató nagyon.
Most jobb kicsit, lehet a kóla nem tett jót a fogamnak gondolom sok benne a sav ami marta vagy nem is tudom.. Mos t teázok most jobb lett de persze így is fáj:)
Azt mondta mostohaanyám még telefonba,hogy állítólag ha valaki tömény szódabikarbónát rak a lyukas fogra a lyukba, akkor hirtelen kiba erős éles fájdalom,de kiöli az ideget. Nem tudom megmerném -e,állítólag marha fájdalmas de tényleg igaz lehet?
a kólát alapból el kéne felejteni az energiaitallal, meg az összes többi sz*rsággal együtt, főleg ha romlandóak a fogaid, de ha fáj is akkor meg pláne. szénsavmentes ásványvíz, aszt csókolom. én szinte csak azt iszok már vagy 2 éve, és nem haltam még meg :D
a szódabikarbónás történetet meg nem próbálnám ki a helyedben. a teát remélem édesítővel iszod, nem cukorral.
édesítőszerre allergiás vagyok,tea bolti lipton:)
Hát nem tudom ha bemegyek ügyeletre hogy fáj a fogam,mennyire tömnék be. Szerintem kihúznák,nem hiszem hogy velem bajlódnának. Most folyamatos fájásaim vannak,de kibírható,délután volt elviselhetetlen mikor kólát ittam,el is felejtem pár hétre ezeket az üdítőket.
És még 1 kérdés,ha már figyeltek rám:$ Mennyire fáj a fogtömés ha fájós fog? Injekciótól már nem félek,kapok nyugtatót is,így nem lesz pánikrohamom ugye? Kísérettel kell hazamennem,akkor biztos erős lesz a nyugtató amit ad majd a dokim ugye? Ne nézzetek beszarinak,volt egy szörnyű élményem fogdokinál,ezért félek nagyon,ez lesz az első,szüzek a fogaim:) De van 16 lyukas fogam,4 bölcsességfog műtét vár rám,eléggé be vagyok szarva,főleg a 200 ezres csekktől..de majd lassan megoldom,de ezt a fájósat mindenképp!!
És tömés után 100 hogy elmúlik a fájdalom?
Figyelj Drága :) Ez nem ilyen egyszerű.
"Hát nem tudom ha bemegyek ügyeletre hogy fáj a fogam,mennyire tömnék be. Szerintem kihúznák,nem hiszem hogy velem bajlódnának. "
Ez butaság. Fáj a fogad, eddig oké. De nem csak húzással lehet meggyógyítani :)
A kérdéseidre meg nem tudunk válaszolni, nem tudjuk milyen állapotban van a fogad, elég betömni vagy gyökérkezelni kell. Pánikrohamod pedig biztosan nem lesz, csak próbálj nyugodt lenni :) Ja és a cukros-szénsavas sz*r üdítőket meg ne pár hétre felejtsd el, hanem ÖRÖKRE.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!