16 vagyok, szerintetek késő már a fogszabályzás? Nekem ez a téma mindig is kerülendő volt. Lenne pár kérdésem.
Az a gondom,h a fogsorom nem a legszebb,mindig is önbizalom hiányom volt emiatt...Az első két fogam mellett kisebb szünet van ,aztán egy hegyesebb fog (csapfog talán).. Képet akartam linkelni,de nem találtam..
Tudom,nagyon gyerekes ,amit most fogok írni... De több lány osztáytârsamnak is van fogszabályzója,épp ma mondta az egyik,h neki is lesz.. én meg olyan rosszul éreztem magam. Tudom,h kellene,de egyszerűen félek,h ki mit mond,nem csak osztálytársakra gondolok,hanem családtagokra,mindenkire... .És. nem tudom,h anyunak hogyan mondjam,h akkor menjünk,és akarok fogszabályzót.
Arra gondoltam,h kivehető lenne a legjobb ,de nem tudom ,árban mennyiben különbözik és ,h mennyire hatékony.
Gondoltam arra is,h van ami átlátszó... Árilag ez mennyi lenne? Nem élek se szegény,sem dúsgazdag családban,így olyan közép árkategóriára gondoltam.
De nem is értem,itt írogatok erről,de képtelen vagyok vmit is tenni.Ahogyan írtam,kisebb hézagok vannak a fogaim között és az lenne a kérdésem,mi lenne a különbség időtartamban,ha egymásra lenne nőve,akkor kevesebb ill több ideog kell hordanom?
Válaszaitokat megköszönném..
16l
Koszonom a gyors valaszt.
Ezek szerint en nem is donthetem el,hogy levehetot akarok?
Ertem.koszi a valaszokat!
Varom a tovabbiakat,arkategoriakat.
Valaki írta h a fém 400000ft-ba is kerülhet.szerintem ez hülyeség! Én egy kisvárosban lakom és magánorvosnál csináltattam átlátszót és 100.000 Ft-ba került. nekem havonta 4000 az igazítás, szerintem ami 8000 az már az újabbik, önligirozós (nem biztos h így írják) változat.
Persze nem biztos ,hogy BP-en is ennyi,mert amit én néztem fogászat( Pesti) ott 200.000 ft az átlátszó. De az biztos, h nincs 400.000Ft ! Nekem amúgy két évig volt fent és összesen (fogszabi+ igazítás+ műtét) =210.000 Ft-ba került.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!