Van itt fogorvos? Vagy aki egy kicsit ért a fogszabályzás rejtelmeihez?
Figyelt kérdés
Olyan problémám van hogy 4-5 éve egy balesetbe letörtem az első fogam és koronát csinált rá a fogorvos. Nem is volt semmi gond évekig vele.
De egyszer azt vettem észre hogy elkezd rés lenni a két fogam között ami hónapról hónapra nőtt és majd egy év elteltével megindult kifelé az első két fogam. "Olyan kapafogú lettem :(
Hogy lehet ezt helyre hozni?
És lehet-e szabályoztatni fogat úgy hogy koronás fog is van közte? És mi az istenért kezdett kifelé menni a harapásom? Mert megérteném ha kezdettől fogva kifelé ment volna a korona miatt. de hogy ezen baleset után vagya 4-5 évre.. Megáll az ész..
2012. aug. 21. 18:13
1/1 anonim válasza:
Mikor szóltam a fogorvosomnak, hogy kezd szét menni a két felső metszőm (eddig nem volt rés köztük) nem tartotta jó dolognak: csontritkulásnak, meg fogmedergyulladásnak tartotta. Ecsetelete. Menj el dokihoz sürgősen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!