Felnőttkori fogszabályzás. Mennyire ciki/nem ciki?
Nagyon csúnyák a fogaim. A fogsorom felett nőtt ki szemfogam, stb. Nem mentünk el vele időben fogorvoshoz, így mostanra már méregdrága lenne, mivel elmúltam 18 éves, és nagyon úgy néz ki, hogy már csak magamnak tudnám fizetni, ha összegyűjtök rá. Kinek milyen tapasztalatai vannak a felnőttkori fogszabályozással kapcsolatban? Mennyire szabályozhatók nehezebben a fogak ilyenkor? Megszóltak érte?
Kéne egy kis önbizalomnövelő, mert félek kicsit tőle. :(
Köszi a válaszokat.
19/L
Nekem is ilyen problémám van, mint neked... :( Horror ára van a fogszabályzásnak, mondjuk én úgy vagyok vele, hogy ennyi idős fejjel akkor már valami nem láthatót választanék (mondjuk ami a fogak belsején van), mert mégse nézzek ki 15 évesnek, de ugye a belső sokkal drágább...
20L
Ooo, nekem nagyon sokára... Majd mikor lesz saját keresetem, és tudok gyűjtögetni... :(( Pont ezért is kérdeztem, hogy felnőttkorban milyen, pl. 25 évesen, mert lehet, hogy csak akkor lesz alkalmam rá...
Ha már rajtam lesz repesni fogok az örömtől, és onnantól kezdve ismét teliszájjal mosolyognék, és nem szégyellném, csak az zavarna, hogy ilyen korban mennyire gyakori, szokatlan, és mennyire szólnának meg érte. Vagy, hogy mennyivel hosszabb ideig kell fenthagyni, mint például egy 14 évesnek, akinek még jobban mozgathatók a fogai, és amíg neki 1 évig lenne fent, lehet, hogy nekem 2 vagy még annál több időre is fent kellene hagyni..
Bocs a kisregényért, csak ez most nagy aggályom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!