Állami fogszabályzás?
Szia!
Most tették fel a lányomnak a ragasztott fogszabályzót, nekünk 85 ezerben van, de ez változó lehet a beépítendő szerkentyű miatt. Minden esetre nagyjából ilyen nagyságrendre számíthatsz.
Először azt kellene megérdeklődnöd, hogy betöltött 18 évvel mehetsz-e egyáltalán az "állami" fogszabályzásra, mert lehet, hogy már nem.
Meg kellene tudnod, hogy az életkor, vagy a tanulói jogviszony számít-e.
Nézz utána annak is, hogy felnőttként mennyibe kerülne a fogszabályozásod.
hagyd a fenébe az állami fogszabályzást!...
ha elkezded akk legalább még 3-4 év mire végezni fognak vele... van egy bnőm aki államilag volt fogszabályzáson és több mint 4 évig oda kellett járnia pedig már teljesen tökéletesek voltak a fogai. én magán úton csináltattam és sokkal rosszabbak voltak a fogaim, mint a bnőmnek, nekem mégis 1 év alatt kész lett.
igaz magán úton sokkal többe kerül, de 2-3 évvel kevesebb időbe, és így azt az orvost választod nyilván ami a lakóhelyedhez a legközelebb van, ezért kevesebb idődbe is kerül, mert nem kell sokat utaznod, nem kell órákat a rendelőbe ülni, jah, és így az orvosnál te választhatod ki h melyik időpont jó neked, egy állami fogszabályzáson viszont ad az orvos egy időpontot és nem foglalkozik vele h az jó-e neked vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!