Lesz valami bajom ha 2 hétig még fájdalomcsillapítót eszek a fogam miatt? Másik kérdés, hogy ügyeleten tényleg "de muszájból vagyok itt miattad, leszarom a fogaidat" téma megy?
persze tudom hogy ez kutyafütty ez a fájás ahhozképest hogy milyenek vannak,és ezért hálát is adok! De a lyukas fog miért fáj?
Megvárom mindenképp a jövőhét utáni időpontomat,addig gyakran mosom sensodyne pronamellel ami után nem fáj annyira,és végszükség eseten gyógyszer. Kibírom:)) valahogy.
ma azt hittem magam alá pisilok a fájdalomtól,minden gyógyszertár zárva én városban voltam nagyon féltem. Vettem be rubophent attól most azért jobb,tudok élni legalább.
Apámat felhívtam azt mondta ügyeleten húznak inkább,mivel a tömés az anyagáras tehát ez hogy van? Ha fizetek akkor ott is betömik? És nem amalgámmal ugye? Mert ha fizetek és betömik akkor holnap elmennék ügyeletre. De ha húznak nem,nem fogok egy menthető fogamat elveszíteni :(
A másik hogy ha előtte beveszek egy 0,25-ös rivotril nyugtatót az nem gáz ugye? egészet vagy felet vegyek be?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!