Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Lesz valami bajom ha 2 hétig...

Lesz valami bajom ha 2 hétig még fájdalomcsillapítót eszek a fogam miatt? Másik kérdés, hogy ügyeleten tényleg "de muszájból vagyok itt miattad, leszarom a fogaidat" téma megy?

Figyelt kérdés
Van 1 magándoki akiben végre bízok,de mivel ünnepnapok vannak 2 hét múlva 13.-ára adott időpontot hogy betömjük a fogam ami rettentően fáj már. Addig napi 2 fájdalomcsillapító nagyon rossz? Advil ultra-t adott a gyógyszertáros,nem valami hasznos..:( És ha elviselhetetlen lesz a fájdalom és ne adj Isten ügyeletre kell mennem,akkor tényleg bunkók lesznek és fájdalmas lesz? Valószínű ha odáig jutok ki kell húzni és félek ettől nagyon,főleg hogy menthető lenne:(

2012. okt. 31. 17:29
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Hidd el, létezik az a fogfájás, hogy leszarod, hogy kihez kerülsz, csak csináljanak végre veled valamit. Én is így kerestem tavaly fogorvost, mikor kiderült, hogy az állandó orvosom külföldön van. Elkezdtem telefonálgatni a munkahelyemen és találtam egyet, aki este 9-kor fogadott is. Ne húzd halaszd, mert sokkal rosszabb lesz és a kezelés is fájdalmasabb lesz.
2012. nov. 2. 00:47
 12/26 A kérdező kommentje:

persze tudom hogy ez kutyafütty ez a fájás ahhozképest hogy milyenek vannak,és ezért hálát is adok! De a lyukas fog miért fáj?

Megvárom mindenképp a jövőhét utáni időpontomat,addig gyakran mosom sensodyne pronamellel ami után nem fáj annyira,és végszükség eseten gyógyszer. Kibírom:)) valahogy.

2012. nov. 2. 10:24
 13/26 anonim ***** válasza:
Azért fáj, mert már nagyon előrehaladott a szuvasodás. Ha csak kezdődő lyuk lenne, hidegre meg édesre fájna, de el is múlna magától. Közelít a fogbélhez a rothadás a fogadban és ha eléri azt, hát... nem részletezem inkább mit fogsz átélni. Én a helyedben nem várnék, baromi gyorsan keresnék egy másik dokit, aki azonnal ellát.
2012. nov. 2. 11:43
 14/26 anonim ***** válasza:
Elképesztő vagy...
2012. nov. 2. 12:11
 15/26 A kérdező kommentje:

ma azt hittem magam alá pisilok a fájdalomtól,minden gyógyszertár zárva én városban voltam nagyon féltem. Vettem be rubophent attól most azért jobb,tudok élni legalább.

Apámat felhívtam azt mondta ügyeleten húznak inkább,mivel a tömés az anyagáras tehát ez hogy van? Ha fizetek akkor ott is betömik? És nem amalgámmal ugye? Mert ha fizetek és betömik akkor holnap elmennék ügyeletre. De ha húznak nem,nem fogok egy menthető fogamat elveszíteni :(

A másik hogy ha előtte beveszek egy 0,25-ös rivotril nyugtatót az nem gáz ugye? egészet vagy felet vegyek be?

2012. nov. 2. 18:19
 16/26 anonim ***** válasza:
Egy fogorvos sem fog addig húzni, ameddig megmenthető a fog!!!
2012. nov. 2. 20:20
 17/26 anonim ***** válasza:
Ügyeleten valóban könnyebben húznak, mint fogat tömnének. Bírd ki, ha eddig kibirtad
2012. nov. 3. 21:58
 18/26 anonim ***** válasza:
Máskor nem fogod elhanyagolni ennyire !
2012. nov. 3. 21:59
 19/26 A kérdező kommentje:
az biztos,tanultam belőle. Ki fogom bírni valahogy mindenképp:) És most először gyógyszeres tömés lesz utána normális? mert ugye gyulladt a fog gondolom. Ilyenkor a gyógyszeres is ugyanannyi mint egy átlag tömés? tehát 24 ezer ft lesz 1 fog betömése?:S
2012. nov. 4. 00:08
 20/26 anonim ***** válasza:
24 ezer? :OOOO Énis maszek fogorvoshoz járok és múltkor 2 fogamat tömött be 4500ért. :O
2012. nov. 4. 09:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!