Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Lenne egy probléma amire nem...

A Csekka kérdése:

Lenne egy probléma amire nem tudom a választ, és örülnék neki, ha valaki látott esetleg tapasztalt már ehhez hasonlót?

Figyelt kérdés
A következőről lenne szó: Felül van egy 7db-os Híd-koronám kb.4-5 éve készült. Úgy 5-6 nappal ezelőtt 1-2 korona fölött 2cm-re az ínyemen, egy vágás szerű sérülés-seb vagy valami jelent meg, amit úgy néztem mintha a gyökér lenne. Napközben párszor enyhe vérzés is kísérte e folyamatot. Tegnap óta már fájdalom is van, és ma pár órával ezelőtt igen erős vérzés kezdődött el, amit nem tudok el állítani. Reggel 07:00-kor rendel csak a körzeti fogorvos, esetleg valaki tud ötletet illetve tanácsot adni, hogy a vérzéssel mit kezdjek?S.O.S.-be...
2014. máj. 21. 22:20
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Szia! Nem voltam pár napig, de érdekelne, jobban vagy-e. Hogy alakult a dolog?
2014. máj. 26. 23:01
 12/13 A kérdező kommentje:
Szia,hát azért jól esik az érdeklődésed.Vártam reggelig,és olyan fél 8 körül értem a fogászatra,a fogorvosomhoz,akihez kamasz korom óta járok mindig.Elmondtam neki mindent részletesen,lepucolta a megalvadt vért(alvás közben valamikor elállt)mondta,hogy fekélyről szó sincs,kérdem tőle,hogy talán le akar jönni a 7-es Híd,mire ő: nem le hanem felfelé az ínyre,vagy az íny a hídra húzódik,(azért is voltak látható fogrészek az ínyen)meg valami fertőzésről is beszélt,és amit mindig elmond,hogy ez az egész a fogaimmal genetikából ered elsősorban.Írt fel egy 6 napos kúrát(Klion 500mg,Klimicin 300mg)+ extra puha fogkefe használata amíg rendbe nem jön,+Corsodyl öblögetés.Aztán mondta ha vége a kúrának menjek vissza mindenképp,és elvileg rendbe kell jönnie beavatkozás nélkül,amit azért én kétlek.Ő csinált már 2 alsó hídat(6-os,5-ös)meg ezt a felső 7-est,de a két alsó már nincs meg,a tartó pilléreket is elvesztettem.Adott még a hídak előtt beutalót szájsebre is,ahol 10 fölött volt,amiket húzni kellett,volt köztük pár annyira gázos, ami már az ínyemmel volt egyenlő.Aztán mikor az alsó hídaknak lőttek,mondta a 2 lehetőséget,amit ha minden igaz már megírtam: a 2 implatátum 2 alsó oldalra+rá a hídak,vagy a kivehető verzió 38ezerért,amit a korom miatt nem ajánlana szívesen.És megadta a mentora tel.számát,aki egy nyugdíjas prof.mert eddig tartott az ő tudása velem szemben,röviden lemondott rólam,meg ő ilyen beavatkozást-beültetést stb...nem csinál egyáltalán...
2014. máj. 27. 01:26
 13/13 anonim ***** válasza:

Hú, hát akkor még nincs vége :( Sajnálom, hogy ilyen kálvárián mész keresztül. Nem tudom, az ország mely részében vagy, én szabolcsi vagyok, és tudok egy nagyon király fogorvost, akire az életemet is rábíznám, ha esetleg a közelben vagy te is, megadom a számát.

A fekély csak egy ötlet volt, a családban már volt, és ahogy nézegettem a netet a problémád miatt, mindenütt azt mondták, hogy ez fekély... persze én nem vagyok orvos.

2014. máj. 27. 09:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!