Lenne egy probléma amire nem tudom a választ, és örülnék neki, ha valaki látott esetleg tapasztalt már ehhez hasonlót?
Sürgősségi. Körülnéztem a neten, de semmi nincs erre. Só, seb nyomása ronggyal, zsepivel - ennyi, ha ez nem segít, indokolt segítséget kérni.
Amúgy valószínűleg fekélyed van.
Idegszálat nem foghattál meg, mert az nem annyira könnyen elérhető, plusz annyira érzékeny, hogy kb lefosod a bokád, ha hozzáér valami. Szóval az vér lehetett.
A fájdalom azért enyhülhetett, mert tályog vagy fekély esetében a kifakadás megkönnyebbülést jelent. De magától nem gyógyul meg.
A vérzés elég komolynak hangzik, én továbbra is a sürgősségit javaslom. Ilyen vérzéssel nem várnék 7 órát...
Antibiotikumot TILOS olyan betegségre szedni, amire nem írták fel, úgy, hogy esetleg nem is neked írták fel. Ez nagy hiba volt, befolyásolhatja a további kezelésed. Az antibiotikumot amúgy is kúrában kell szedni, és ha nincs teljes kúra, meg vagy lőve... okos döntés volt. Ha már bevetted, késő, mindenképp említsd meg holnap a dokinak.
És továbbra is úgy vagyok, be kellene menned minimum az ügyeletre. Nem értem, miért akkora gond ez, miért könnyebb vérző szájjal henteregni egy éjszakát és bekapkodni ész nélkül mindent...
na mindegy, jobbulást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!