Mi a véleményetek a fogfehérítésről? (Elkedtek foltosodni a fogaim és nagyon csúnya) Sokan mondják, hogy a fogfehérítés tönkreteszi a fogakat) De ezzel nem lehet mit tenni.
Hallgass az első válaszolóra!
Sajnos sosem volt vakító fehér mosolyom, ami nagyon zavart, ezért rászántam a pénzt és elmentem rendelői fogfehérítésre. Nagyon megbántam! Akkor egy kevéssel fehérebbnek tűntek ugyan a fogaim, de mivel nem cigarettától, bortól vagy hasonlótól színeződött el a fogam, hanem alapból csontszínű volt, nem tett csodákat. Egy ideig szépek maradtak, de mára ugyanolyanok, mint régen. A fokozott érzékenység viszont megmaradt, még a drága fogkrémek mellett is alig tudok hideget enni. Egy szó mint száz: nem érte meg a dolog. Egy sima fogkőleszedés meg polírozás ugyanennyit ért volna, és még a fogaim sem teszi tönkre. :( A tesóm is megcsináltatta, neki is ugyanennyit ért a dolog; annyiban volt nagyobb szerencséje, mint nekem, hogy neki nem lettek érzékenyek a fogai. Viszont az eredmény már neki sem látszik, pedig nem dohányzik, bort, teát és kávét sem nagyon iszik. :/
Ilyen fogakat valószínűleg nem is fehérítenek. Ha csak elszíneződés, az nem gáz, polírozással le lehet szedni. De ha pl fluorózis, akkor azon nem segít. Nem viccből van rajta bizonyos fogkrémeken, hogy naponta max 2-3 alkalommal használd. Lehet, csak valamilyen ásványi anyagból hiányod van.
És inkább fogorvosi fehérítés, ha már muszáj. Annak is sok a hátránya és mellékhatása, de még rosszabb, amit otthon ügyeskednek néhányan. Ilyen gyümölcssav, olyan szódabikarbóna, hidrogénperoxid... hát, meg is érdemlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!