Hogyan szokjak rá a gyakori fogmosásra?
18 éves vagyok, és nagyon ritkán, kb. 1 héten 1-2szer mosok fogat. Arra odafigyelek, hogy ne legyenek kajamaradékok a fogamon evés után, de nem szoktam megmosni, csak olyan ritkán. És tudom, hogy ez így nem elég, meg hogy napi egyszer azért meg kéne mosni, de nem tudom rávenni magam soha, hogy elővegyem a fogkefét és a fogkrémet és azt azzal az undormánnyal bedörzsöljem a fogaimat. Nem kellemes.
Hogyan vegyem rá magam, hogyan váljon számomra is alap dologgá az, hogy naponta mossak fogat?
Mondjuk nem csúfoltak miatta még soha mert nem tudják, de akkor is.
ha fiu vagy, akkor a lanyok nem szivesen fognak veled csokolozni.
Ha meg lany vagy, akkor keszulj fel, h a fogaid sargak lesznek, esetleg szuvasodni fog es lesznek fekete foltok, esetleg gyokerkezelt is lesz, s azutan a fogad el fog halni, es szurke lesz, es kapni fogod a megjegyzeseket, es banni fogod, h most bszol fogat mosni
Az emberek, ismerőseid, még a barátaid nagy része sem fogja megmondani, hogy büdös a szád. Igényesség!
Csak az első két hétbe kellene rávenned magad, hogy este vagy reggel moss fogat. Utána rászoksz és észre sem veszed, hogy minden nap megmosod. Szerintem az az 5 perc belefér.
Amúgy meg én úgy vagyok vele, hogy ha nincs megmosva a fogam, akkor rosszul érzem magam. Úgy érzem magam, mintha egy hete nem fürödtem volna. De a te dolgod. Sok sikert a csajozáshoz...
Én nagyon sokáig nem mostam, utána elkezdtem fogorvoshoz járni, akkoriban mostam, és utána megint elkezdtem leszarni, megint el is kezdett fájni a fogam. Gondolj arra, hogy ha nem mosod, lyukak keletkeznek rajta, akár több oldalon is, és mehetsz tízezrekért betömetni őket mikor majd beszarsz a fájdalomtól :) A tízezreket pedig inkább költsd egy elektromos fogkefére, amivel szinte már szórakoztató a dolog. És vegyél drágább dolgokat, ne ezen spórolj, az olcsó fogkrémtől vagy fogkefétől néha nekem hányingerem is volt. A drágább szájápolási cuccok érthetően kellemesebbek is. Én ezeket használom:
ORAL-B PRO-EXPERT CLINIC LINE SZÁJVÍZ
ORAL-B PROFESSIONAL CARE 500 ELEKTROMOS FOGKEFE
BLEND-A-MED PRO-EXPERT CLINIC LINE GUM PROTECTION FOGKRÉM
ORAL-B ESSENTIAL FLOSS™ FOGSELYEM
5.
Simán fog csajozni így. Ha tudnád hány rohadó, bödős csúnya fogú pasi ismerősöm van jó nővel....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!