Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Fogszabályzó drót/gyűrű?

Fogszabályzó drót/gyűrű?

Figyelt kérdés

Farkasfogam van mindkét oldalon, a tejfogak sokáig maradtak meg és sajnos felette bújt ki mind a két oldalon :/

Ma megkaptam a "fogszabályzót": felkerült a gyűrű mindkét oldalra, brekettek közül viszont csak a két farkasfogra, közé pedig hajlított drót-szerűség. Ezt a kombináció doki szerint pár hónapig így kell h legyen, lejönnek a fogak a helyükre majd utána teszi fel az "igazi" szabályzót.

Volt már másnak is ilyen?

2. kérdés: a gumigyűrűs megoldásnál is feszített rendesen, de most hogy felkerült a fémgyűrű eléggé fáj, lüktet, jobban harapni rá nem tudok, ugyanis éles fájdalommal jár. Ez el fog múlni idővel?

2014. márc. 20. 21:13
 1/3 anonim válasza:
Minden a terv szerint megy, ne aggódj :) El fog múlni a fájdalom. Nekem is most lesz, és már fel vagyok rá készülve, hogy egy hétig joghurton fogok élni.
2014. márc. 21. 10:50
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszi :)

Mivel a farkasfogam eléggé fent van és nem az ínyből hanem az ínyen van, a drót ami összeköti a gyűrűt és a brekettet éjszaka rendesen kidörzsölte a számat belülről, fogmosás után első dolgom volt a drótra viaszt tenni :D

2014. márc. 21. 11:00
 3/3 anonim válasza:
Meg lehet azt szokni :) Nekem mindig 1 hétig szokott fájni.
2014. márc. 21. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!