Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Fogszabályozás és testépítés...

Fogszabályozás és testépítés működhet együtt?

Figyelt kérdés
A héten kapom meg a fogszabályzó készüléket felülre, majd pár hónap múlva alulra is. Jön a jó idő, sok mindenkinek mást jelent, nekem többek között a strandot és a szálkás izomzatot. Most viszont a fogszabályzó közbeszól, olvastam egy pár helyen, hogy az eleje fájdalmas, a következő hetek viszont már tűrhetőek, "utóhúzások" kellemetlenek, de megszokható a szerkezet. Az étkezések nálam elég fontos szerepet játszanak, fogszabályzóval viszont eléggé megcsonkul az ételek listája :( Táplálékkiegészítőkből tudnék bevinni napi 60g körüli fehérjét, viszont szilárd táplálék nélkül ezek sem érnek sokat, másrészt ez ugye nem fedezné a napi fehérjebevitelt. Amiket olvastam ( pl krumplipüré ) azokból jönne a szénhidrát. A kérdésem így a végére: meg lehet oldani a csirke és társai étkezéseket? Úgy értem, hogy nem bántják a fogszabályzót mint pl a kemény ételek?

2014. márc. 19. 18:41
 1/2 A kérdező kommentje:
Kicsit hosszú és kusza lett, de remélem érthető, hogy mit szerettem volna kihozni belőle :)
2014. márc. 19. 18:43
 2/2 anonim ***** válasza:
Amikor fogszabályzóm volt, nekem azt mondták, hogy ha tudok, mindent ehetek (persze keményebb ételeket, amik letörhetik a breketteket, érdemes kerülni). Ha jól emlékszem az első 1-2 héten nehezen tudtam rágni, mert szokatlan és kissé fájdalmas volt. De azért megoldottam... :) (Ami nagyon fontos, hogy gyakran kell fogat mosni kb. minden étkezés után ajánlatos)!
2014. márc. 19. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!