Mit tegyek? Mi lesz ebből?
Figyelt kérdés
15 éves vagyok. Tegnap este miután fogat mostam enyhén budös volt a szám. Viszont utána egész nap és most is, pedig mostam fogat. Lehet hogy nem elég alaposan? Van pár tömött fogam. Egy napon NÉHA amikor éhes vagyok föl szokott jönni a gyomorsavam, de a mandulám eggyáltalán nem fáj. Nem olyan būdos, de k..ra irritál és félek, hogy mivan velem. Szerintem nem rosszabodott tegnap óta a szag.
Azért félek, mert olvastam hogy lehet, hogy gyomorbaj, ami később vezethet szív betegséghez is. Olvastam olyat is hogy ,, lefotozzák a gyomrom, de lekell nyelni egy csövet amit ro..tul nem szeretnék.
Szóval kit tegyek????????????? SOS SOS
2014. febr. 25. 23:12
1/2 anonim válasza:
A saját szájszagát nem érzi az ember. Talán a zoknid?
2/2 anonim válasza:
Gyomorsav okozhatja, esetleg refluxod van, diétázz, ne egyél túl savas dolgokat és ne stresszelj, mert az is fokozza a savtermelést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!