Nincs meg az egyik szemfogam. Pontosabban nem nőtt ki. Lesz ebből valami bajom? (19 vagyok)
Figyelt kérdés
Egyszer anno, kb. 5 éve röntgenezték meg, akkor még megvolt, nem bújt ki, és azóta sem. nem feltűnő, de ha megszámolom, akkor az egyik oldalon eggyel kevesebb fog van. Később lehet ebből problémám? Ha baj lenne már lett volna, nem? És akkor most ott fog maradni? Nem fáj, nem is érzem.
L,19
2010. márc. 10. 00:26
1/5 anonim válasza:
Ha nem nőtt ki, hát nem nőtt ki, de a csírája még ott van az állkapcsodban. Ebből elméletileg semmilyen problémád nem lehet, mert ha lehetne, akkor már lenne, de ha legközelebb fogorvosi vizsgálaton jársz, említsd meg, hogy nem nőtt ki.
2/5 anonim válasza:
Akkor lesz gond, ha ki akar majd nőni. Nem lesz bajod tőle, maximum nagyon fog fájni. De remélhetőleg ott marad most már.
3/5 anonim válasza:
Szia. Az még nem jelent semmit. Én most vagyok 27 éves, és most kezd látszani az elsö szemfogam. Van akinek késöbb nö, de olyan is elöfordulhat, h egyáltalán nem nö ki.
4/5 anonim válasza:
az is lehet hogy ott marad eleted vegeig anelkul, hogy barmilyen problemat okozna, az is lehet, hogy szukseg eseten (peldaul, ha a kisorlodet elveszited valamilyen oknal fogva) fogszabalyzos kezelessel behuzzak a helyere, az is lehet, hogy a koronaja korul kialakul egy ciszta u.n. follicularis ciszta es akkor mutetileg el kell tavolitani a cisztat es a fogat is. en a helyedben ulnek nyugodtan es felevente/evente mikor a fogorvosi kontrollra mesz a doki megvizsgalja esetleg megrontgenezi , hogy minden rendben van e.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat.
Most azért egy kicsit megnyugtattatok :) Anno, amikor röntgenen voltam, látszott, hogy megvan odabent a fog, de ugye azóta nem jött ki, később a doki meg nem szólt semmit (talán észre sem vette? :S)
No, mindegy, ha fájni kezd, vagy valami gáz lesz vele úgyis elmegyek orvoshoz :)
2010. márc. 11. 07:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!