Milyen kezelés lesz ebből?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
A helyzet az,hogy tömött fogam pár napja harapásra,hidegre elég érzékeny,tegnap este óta,viszont fájdogál is....
Na most így gondolom gyökérkezelés lesz,de mivel szerintem begyulladt,így nem lesz maga a pokol a kezelés?
2013. okt. 21. 21:55
1/2 anonim válasza:
Szia
Igen ebből valószínű hogy gyökérkezelés lesz. Nekem hidegre volt nagyon érzékeny a fogam viszont harapásra nem fájt nekem csak kis gyulladás volt rajta de annyira jó a magándokim van hogy nem éreztem semmit amit csinált pedig nagyon féltem mert első gyökérkezelésem volt. Ha jól érzéstelenítenek szerintem nem fájhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!