Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Segítség, mit tegyek? Már nem...

Segítség, mit tegyek? Már nem bírom tovább a fogfájást!

Figyelt kérdés

Van egy pár beletört fogam, amiket ki kellene húzni. Mivel rettenetesen félek, úgy volt, hogy altatásban szedik ki őket, de sajnos nem jött össze, mert a vérnyomásom 200 fölé ment, hiába adtak nyugtatót.

Szóval az egyik "fogam" eléggé szokott fájni, és már megőrülök tőle. De mit tegyek, ha még az altatás is ezt váltja ki belőlem? Csak sírtam és sírtam, teljesen magamon kívül voltam. Az altatóorvos azt javasolta, hogy ha visszamegyek, előtte adnak valami erősebb nyugtatót, aztán ha kell még gázt, és úgy adják be vénásan az altatószert. Ez megoldás lehet? A múltkor Frontint adtak, az nem hatott semmit.

Nagyon szomorú vagyok, mert a fogfájás megkeseríti a mindennapjaimat. És igen, rettenetesen félek, de akkor is összeszedtem magam és elmentem a fogászatra, pedig előtte 2 nap csak sírtam és alig aludtam. De nem tehetek róla, hogy ez történt, hogy nem tudtak elaltatni.

2014. jan. 30. 12:12
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Ha nincs erőd visszamenni miért ide irkálsz? A kommentelőktől válsz megváltást? Monitor elől küldöm akkor az energiát és az erőt! Most már jobb?

Szedd össze magad és menj orvoshoz! Elég béna orvosok lehetnek, ha nem bírtak el a problémáddal!

2014. máj. 11. 23:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!