Semmelweis fogszabályozás? Tovább lent.
Igen köszi, hétfőn megyek megbeszélni a dolgokat. Sajna én a foghúzást tuti nem úszom meg....
És mikor került ennyibe? Mert én ráadásnak esztétikusat szeretnék 22 évesen:) Betegirányítót mikor felhívtam, csodálkoztam is hogy milyen olcsó a 2 ív (fém), remélem van esztétikus is:)
Megírnátok a címet, elérhetőséget?
Előre is köszönöm.
Bp., 1088 Szentkirályi u. 47.
betegirányító: 318-00-11 /59060/ ha jól tudom ez a szám az
Örülök,hogy ezt a kérdést megtaláltam! Én is 22 éves vagyok és újra elérkezettnek láttam a pillanatot,hogy elmenjek és rendbe szedessem a fogaimat! Röviden nekem már volt 12 évesen fogszabályzóm aztán a kedves doki leszedte 6 hónap után alsót felsőt majd félbeszakítottuk az egészet mert belefáradtam amilyen bunkó tahó volt! Eddig nem zavart vagyis nem foglalkoztam vele de most elmentem egy normális szakemberhez aki azzal kezdte ki volt az a barom aki kihúzta fentről a két legfontosabb fogamat??? Már akkor belém jött az ideg... Aztán pedig hab a tortára,hogy progeniám van amit csak műtéttel lehet helyrehozni. Mondta,hogy ő szépen ívesre megcsinálja a fogaimat de szerinte menjek fel pestre és műttessem meg magam az lenne az igazi megoldás!
Úgyhogy valószínű,hogy ide fogok én is menni aztán kiderül,hogy mit mondanak! De ezek szerint akkor lehet oda menni 22 évesen is? Nem csak gyerekfogszabályzás van?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!