Lyukas fogak? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Sziasztok, 13 éves vagyok. Az a problémám hogy elég rosszak a fogaim, eddig 3 van betömve (mondjuk az egyik azért, mert ki tudja miért letört a fele). Ez a mennyiség még talán annyira nem vészes, de nekem nagyon kínos, hogy az osztályból még egy csomó embernek egyáltalán nincs tömése. Ráadásul most 2 fogam megint kezd lyukadni, azokkal jövő kedden megyünk:S Rendesen mosom a fogaimat, nem vétettem ellenük semmit, még fogszabályzóm is volt, akkor mi a baj?? Tudom, hogy a genetika is számít, anyának vannak rossz fogai, de miért engem büntet akkor a sors??! Miért nem a nővéremet, ő sokkal többet vétett mint én, mégis jók a fogai.:( Már teljesen kétségbe vagyok esve, nagyon rossz ez nekem:'(
Igazából azt sem tudom miért írom ezt kérdésnek, csak most jól esett kiírni magamból a gondolataimat. De esetleg tanácsokat adhatnátok.
Köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!