Mit nem szabad csinálnom tesin, ha fogszabályzóm van?
Én fogorvosnak tanulok, fogszabályozóm van és karatézok.
Azért nem egy művégtagot kaptál...
Kidobósnál, labdajátékoknál figyelj arra, hogy ne az arcodat találják el (mondjuk ezt szerintem a legtöbb ember önkéntelenül teszi, mert fogszabályzó nélkül se egy kellemes érzés). De hidd el, csak körberöhögnének, ha közölnéd, hogy te ezt és azt a gyakorlatot nem csinálsz meg a fogszabályzód miatt. A hétköznapokban meg nem tudom, mire gondolt a fogorvos, hacsak nem tervezel pofára esni a betonon, nem lesz baj. :D
Enni pépeset egyél: tejbegríz, joghurt, puding stb, aztán puhábbakat (pl. kalács kemény kenyér helyett) , de egy kis idő, és szinte mindent (ragadós dolgokat, almába harapást ne) ehetsz már. :)
Az alvás a fájdalom miatt nem megy? Ha nagyon rossz, vegyél be fájdalomcsillapítót, fontos, hogy kipihend magad, napközben pedig foglald el magad, próbálj ne a fogszabályzódra gondolni (bár úgyis fogsz :D). Csak ezt az első pár napot kell túlélni, utána sokkal jobb lesz, nem fog fájni és nem lesz annyira szokatlan, egy hónap múlva pedig fel se fog tűnni, hogy ott van. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!