Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Segítség, mit tegyek? Már nem...

Segítség, mit tegyek? Már nem bírom tovább a fogfájást!

Figyelt kérdés

Van egy pár beletört fogam, amiket ki kellene húzni. Mivel rettenetesen félek, úgy volt, hogy altatásban szedik ki őket, de sajnos nem jött össze, mert a vérnyomásom 200 fölé ment, hiába adtak nyugtatót.

Szóval az egyik "fogam" eléggé szokott fájni, és már megőrülök tőle. De mit tegyek, ha még az altatás is ezt váltja ki belőlem? Csak sírtam és sírtam, teljesen magamon kívül voltam. Az altatóorvos azt javasolta, hogy ha visszamegyek, előtte adnak valami erősebb nyugtatót, aztán ha kell még gázt, és úgy adják be vénásan az altatószert. Ez megoldás lehet? A múltkor Frontint adtak, az nem hatott semmit.

Nagyon szomorú vagyok, mert a fogfájás megkeseríti a mindennapjaimat. És igen, rettenetesen félek, de akkor is összeszedtem magam és elmentem a fogászatra, pedig előtte 2 nap csak sírtam és alig aludtam. De nem tehetek róla, hogy ez történt, hogy nem tudtak elaltatni.

2014. jan. 30. 12:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nekem is megkeseríti a fogfájás a mindennapjaimat, már egy hónapja tart,azzal a különbséggel,hogy én folyamatosan járok fogorvoshoz,de nem jönnek rá,mitől fájnak a fogaim,mert egészségesek! Szóval megértem,hogy ennyire elvagy keseredve! Elhiszem,hogy rettegsz a fogorvostól,de nem lenne egyszerűbb egyszer rászánnod magad és elmenni egy MAGÁN fogorvoshoz, ő pár perc alatt végez,és akkor nem kell altatás sem.
2014. jan. 30. 12:19
 2/11 A kérdező kommentje:
Hát ez is magánklinikán történt... de azért 4 beletört fogat kivésni, 1 bölcsességfogat kihúzni, és kb. 4 tömés... ha meglátom a tűt, képes vagyok elájulni, de legalább behányok sajnos.
2014. jan. 30. 12:23
 3/11 anonim ***** válasza:
Így tényleg macerás lenne egy fogorvosi kezelés! De mindenképpen menj vissza minél hamarabb,és beszéljétek,meg,hogy hogyan történjen az altatás! Már kisgyerekeknél is alkalmaznak bódító koktélt, így ha elviszik a szülőktől,nem sírnak, felnőtteknél is van ilyen bódító nyugtató szer!
2014. jan. 30. 12:25
 4/11 anonim ***** válasza:
Az összes fogadat megcsinálják egy füst alatt? Melyik klinika ez? hol található? És mekkora összegbe kerül?
2014. jan. 30. 12:27
 5/11 A kérdező kommentje:

:) Persze, mindenképpen vissza kell mennem, mert ez csak rosszabb lesz, de még nincs elég lelkierőm hozzá.

Arra gondoltam, hogy íratok fel a háziorvossal nyugtatót, majd előtte megbeszélem az altatóorvossal hogy milyet, és már akkor veszek be belőle mikor itthonról elindulunk. Sajnos 1.5 óra kocsival az út, szóval lenne időm stresszelni. Remélem az jó alaposan lenyugtat, bár még sosem szedtem ilyesmit, azt se bánom ha félig elalszok tőle! Nem tudom mi lenne jó, talán Xanax? 1 mg-os? Mondtam a férjemnek, ha ez nem jön be, le kell hogy üssön egy serpenyővel, betuszkolni a kocsiba, és úgy elvinni :D

Azt hiszem más választás tényleg nem lesz, mint a nyugtató :(

2014. jan. 30. 12:30
 6/11 A kérdező kommentje:

12:27 igen, az összeset, keress rá neten hogy "altatásos fogászat"

Ott lesz egy csomó hely, országszerte.

2014. jan. 30. 12:31
 7/11 anonim ***** válasza:
És mennyibe kerül,mert ez nekem is nagyon jól jönne, egyszerre végeznék az összessel :)
2014. jan. 30. 12:47
 8/11 A kérdező kommentje:
Minden klinika oldalán fent vannak az árak, de pl. nekem a 4 beletört fog, az 1 bölcsességfog, és a 4 tömés lesz kb. 250-300 körül.
2014. jan. 30. 12:54
 9/11 A kérdező kommentje:
Persze ez altatással együtt ennyi.
2014. jan. 30. 12:54
 10/11 anonim ***** válasza:
Na hogy döntöttél, mikor mész vissza?
2014. febr. 3. 10:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!