Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » EZ garatgyulladas (keppel)?

EZ garatgyulladas (keppel)?

Figyelt kérdés

SZiasztok!

a problemam a kovetkezo, kb 3-4 napja felkeleskor kiszaradva erzem a torkom de az utobbi 2 napban mar mas paszom is van! Peldaul este tajekan es delutan korul folyamatos kohogesi inger jon ram, ami egyebkent nagyon bosszanto!! minden levego vetel utan kohogok, de ilyen szaraz kohogesnek neveznem. Semmi valadek, nem folyik az orrom sem. napkozben neha-neha szedulok es kicsit "boka" vagyok :) ha koze van hozza... eddig a madulamra tippeltem hogy annak van baja, vagy a torkomnak de utanna olvastam a garatgyulladas tuneteire, es igazan hasonloak az en problemammal.. ami a kepen is feltuik hatul, a szajpadlasomon a nyelvcsapom mogott kisse sargas talan holyagok (vagy nemtudom mik azok) jelentkeznek.. ami csunya latvany.. aki tud legyszi irjon hogy mivel lehetne kezelni esetleg vmi hazi praktika. kulfoldon vagyok es orvoshoz nem igazan tudok menni, nem vagyok zsugori penzileg, csak meg most kultoztem ki egyedul, es foggalmam sincs hogy magyarazzam el egy orvosnak esetleg hogy mi a bajaim.. amivel probalom magam kuralni pedig az a kamillas tea, halls mentolos cukorka, vmi szirup a kohogesre, c vitamin, mez, fokhagyma kb ennyit tudok erte tenni. erre jo a szaunazas? Legyszi irj mert nagyon fontos!! kosziszepen!!!!!!!

! [link]

2014. jan. 17. 07:37
 1/1 anonim ***** válasza:
Már tegnap megírtuk egy páran,hogy ez vírusos torok,mandulagyulladás. Mentolos cukorka finom,de nem ér semmit ebben az estben. Torokfertőtlenítő kéne (Faringopront,Mebucain és társaik), a vitamin ,méz, fokhagyma jó, de jó lenne Aspirin C-t,vagy Aspirin komplexet is szedned és feküdni.
2014. jan. 17. 08:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!