Egy ennyire feldagadt szájjal, a fogorvos mit fog csinálni szerintetek? (képpel)
Sok helyen olvasom,hogy felvágják az ínyt,de más helyen olvasom,hogy azért azt már a legvégső esetben,ha semmi nem segít. Ezzel a helyzettel még tudnak anélkül valamit kezdeni?
Lyukas az első két fogamból a jobb, és húzatot kapott a kocsiban, elkezdett nagyon nagyon fájni, szedtem a fájdalomcsillapítót, tegnap pedig kerestük a fogorvost aki nem rendelt, gondoltuk jó, szedem a gyulladáscsökkentőt(augmentin) meg a fájdalomcsillapítót,erre ma reggelre ennyire bedagadt,most megyünk fogorvoshoz, de szerencsére nagyon szépen kezd leapadni, mikor felkeltem nagyon nagy volt, most már lejebb ment, akkor folyt a nyálam,most szépen betudom csukni a szám, és nyelni is tudok, szóval először abban reménykedem,hogy nem vágják fel, mert alig 2óra alatt, már lement annyira,hogy nyelek rendesen,és betudom csukni a szám.:).
Majd megírom azért,hogy mi volt.
Gyökérkezelni akarták, aztán mondtam, hogy ne,mert gyulladtan fájni fog.
Holnap egy másik fogorvoshoz megyünk, aki megrötgenezi (remélem jól írtam:) ) aztán meglátjuk mi lesz. Mert 4napja reggelente feldagad a szám,és az egész arcom, szedem a gyulladáscsökkentőt, és nem segít. Nagy valószínűséggel felvágják, majd miután lehet, gyökérkezelik, illetve tömik. Nagyjából ennyi. Majd holnap látom meg,hogy mi lesz,mert estére szépen leapad,és minden reggel hatalmasra felduzzad. Pedig már elfogyott 1 levél gyógyszer(tegnapi fogorvos előtt is szedtem már)szóval nem tudom.
Most már tök jól van a fogam, már be sincs dagadva:D
Most a legszebb:'D.
Amúgy ez most vicc volt?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!