Mit szóltok? A férjem azért balhézik mennyibe kerül a fogorvos meg minek kell 20 ezerert szájzuhany? Az orvos ezt irta elö nem jokedvemböl veszem meg hogy miert nem jo nekem az sztk orvos?
Szájzuhany nélkül lehet élni... Egy orvos alapján meg nem kellene általánosítani.
A fogorvos nem olcsó mulatság, gondolom a férjed nem milliomos, azért "balhézik" rajta.
Tényleg elég szemétség a férjed részéről. Azt akarja, hogy kiessen minden fogad? Igenis fontos erre pénzt áldozni. Az sztk fogorvosokat inkább nem is minősítem...
Nyugodtan vedd meg.
Egy orvos alapján azért ne ítélj. Nem vakon kell orvoshoz járni hanem előtte utánuk illik nézni. A legtöbb magánorvosnak van ingyenes sztk-s rendelése is.
Én is ilyenhez járok és komolyan, minden stressz nélkül ülök be a vizsgáló székbe. Ingyen.
SZTK fogorvos 1. : Gyerekfogászaton szétfúrta a hibátlan fogamat aztán úgy hagyta. 15 évvel később kellett kihúzatni.
SZTK fogorvos 2. : Hetekig mindent megpróbált, hogy az egyik fogamat megmentse.
Magán fogorvos (ráadásul jó családi ismerős): A gennyes, gyulladt fogat kihúzta, a helyét nem tisztította ki, nem adott antibiotikumot. Begyulladt az egész arcom, injekciózásra jártam -SZT-ba- 2 hétig.
Nem a helyen múlik, hanem az orvoson.
Most csináltattam porcelán héjat miden fogamra, mert a szülés tönkretette.600.000-ft volt, 10 éves garanciával.
A férjem tudta, hogy mennyire zavar, nem szólt érte.
Meg kell beszélni, az ember szája a kirakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!