Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Hogyan lehet az arcduzzanatot...

Hogyan lehet az arcduzzanatot lehúzni? Az ínyem begyulladt, így az arcom is feldagadt, a fogorvos Dalacint írt fel.

Figyelt kérdés

Azt mondta még,hogy jegeljem,de hogyan?Fagyasztóm nincs,csak a hűtőből kivett konzerveket meg hasonlókat tudok kivenni.Ezeket simán rakjam rá az arcomra,vagy csavarjam törlőbe?Mennyi ideig hagyjam az arcomon?Vettem Algoflexet is a fájdalom miatt.Doki azt mondta,hogy hétfőn talán fel lehet vágni.Addig nem is megy le az arcduzzanat?Vagy nem jön ki a genny magától?Egy ismerősömnek is be volt gyulladva az ínye,neki magától kijött a váladák pár nap után.Ezt hogy lehet előidézni,vagy felgyorsítani legalább az arcduzzanat apadását?

Alsó hátsó fogammal van a gond amúgy,asszem 5ös, bal oldalon.

A XIV. kerületben hol van kerületi fogorvosi rendelő?

Egyébként nem is a fogam fáj,mert az már totál letört, hanem az íny alatta, az van begyulladva. Ilyenkor mit kell majd csinálni?Gyökérkezelés lesz és fogpótlás?

2010. dec. 18. 09:10
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Amig a genny ki nem jön, addig nem múlik el az arc daganat. Én sajnos nyáron jártam igy, nekem végül fel kellett vágni. Szerintem a nagyon hidegvizes borogatás is segit egy kicsit.
2010. dec. 18. 09:16
 2/19 A kérdező kommentje:

És hány nap, míg kijön a genny a dalacin mellett?MEg magától is kijöhet,vagy fel kell vágni?

A doki szerint hétfőn talán fel lehet vágni (így mondta),csak kicsit gáz lenne ugye munkahelyre így bemenni...Enni tudok, beszélni is, néha fáj, de van algoflexem is, csak hát eléggé látszik...Még szerencse,hogy tél van és a kabát gallérjával el tudom takarni:)

2010. dec. 18. 09:21
 3/19 anonim ***** válasza:
54%
Nekem sokat segített az almaecetes öblögetés.Kb. féldeci almaecethez egy kevés langyos víz,öblögetni, szádban tartani, amíg bírod.Nagyon savanyú!:-)Fertőtlenítő, gyulladáscsökkentő hatása van.
2010. dec. 18. 09:26
 4/19 A kérdező kommentje:
Hát azt most nem tudok szerezni:((( Azt hallottam, hogy az alkohol is jó a fájdalomra, tegnap dél körül még hatott is,de este már semmit:(
2010. dec. 18. 09:29
 5/19 anonim ***** válasza:
Dalacin+alkohol nem jó!Szegfűszeged ha van, azt is rágcsálhatsz.
2010. dec. 18. 09:33
 6/19 A kérdező kommentje:
Ma kezdtem el használni a dalacint, úgyhogy nem alkoholizálok mellette:) Szegfűszegem van, de az a duzzanatot/gyulladást is csökkenti? Csak mert a fájdalom már annyir nem vészes.
2010. dec. 18. 09:36
 7/19 anonim ***** válasza:

Dalacinnak semmi köze a szeszhez, az alkoholt magában nem szabad inni.

Amíg a genny nem megy ki, fájni fog.És VESZÉLYES!

A Dalacin a továbbterjedést gátolja meg, fel kell vágatni mielőbb.

A jegelésre belülről jégkocka, kívülről folyó hidegvíz, fél órát hat talán. Algopyrin algoflex.

2010. dec. 18. 13:34
 8/19 A kérdező kommentje:
Azt nem tudja valaki, hogy a XIV. kerületben hol van a kerületi fogászat, ami nem magánrendelő, hanem sztk?
2010. dec. 18. 13:50
 9/19 A kérdező kommentje:
Ha felvágják, az hogy néz ki? Mit csinálnak olyankor? Ugye kívülről nem látszik?
2010. dec. 18. 13:53
 10/19 anonim ***** válasza:
Az inyedet vágják fel, kivülről nem látszik. Zuglóban régen a Thököly útnál volt az egészségház, a Hungária krt-hoz közel. Akkor Május 1 útnak hivták, ma fogalmam sincs mi az utca neve.
2010. dec. 18. 14:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!