Hogyan lehet az arcduzzanatot lehúzni? Az ínyem
begyulladt, így az arcom is feldagadt, a fogorvos Dalacint
írt fel.
Figyelt kérdés
Azt mondta még,hogy jegeljem,de hogyan?Fagyasztóm nincs,csak a hűtőből kivett konzerveket meg hasonlókat tudok kivenni.Ezeket simán rakjam rá az arcomra,vagy csavarjam törlőbe?Mennyi ideig hagyjam az arcomon?Vettem Algoflexet is a fájdalom miatt.Doki azt mondta,hogy hétfőn talán fel lehet vágni.Addig nem is megy le az arcduzzanat?Vagy nem jön ki a genny magától?Egy ismerősömnek is be volt gyulladva az ínye,neki magától kijött a váladák pár nap után.Ezt hogy lehet előidézni,vagy felgyorsítani legalább az arcduzzanat apadását?
Alsó hátsó fogammal van a gond amúgy,asszem 5ös, bal oldalon.
A XIV. kerületben hol van kerületi fogorvosi rendelő?
Egyébként nem is a fogam fáj,mert az már totál letört, hanem az íny alatta, az van begyulladva. Ilyenkor mit kell majd csinálni?Gyökérkezelés lesz és fogpótlás?
Örs vezér tere 23. és Hermina út 7. Mind a kettőben ügyelet is van.
2010. dec. 18. 14:42
12/19 A kérdező kommentje:
Köszi.
2010. dec. 18. 14:47
13/19 A kérdező kommentje:
A doki azt mondta, hogy hétfőn talán fel lehet vágni. De én ezt honnan tudom, hogy fel lehet és érdemes-e hétfőn elmennem? Amíg a genny nem jött ki, addig úgyis fel lesz dagadva, nem?
2010. dec. 18. 15:03
14/19 anonim válasza:
Menj csak el hétfőn, majd a doki tudja hogy fel kell-e vágnia vagy sem. Ha hétfőig nem javul akkor fogja felvágni. Ha használ a gyulladáscsökkentő, akkor lehet hogy nem kell, de ennek megállapitását mindenképp bizd az orvosra.
2010. dec. 19. 21:06
15/19 A kérdező kommentje:
Úgy veszem észre, hogy a duzzanat egyre kisebb. Még mondjuk van némi különbség az arcom jobb és a bal oldala közt:), de egyre jobb. És már nem is fáj. Viszont még nem jött ki a genny belőle, így sem fogja felvágni? Vagy a gyógyszer (dalacin) a gennyet is eltünteti?
2010. dec. 19. 21:11
16/19 anonim válasza:
Ha lemegy a duzzanat, az azt jelenti hogy eltünt a genny. Igy nem fogják felvágni, mert szükségtelen. De azért menj vissza az orvoshoz.
2010. dec. 20. 11:25
17/19 anonim válasza:
Látom elég régi a kérdés de én velem most történt ez. Elhalt a fogam gyökere és teljesen bedagadt az arcom, és rettenetesen fájt. Felnyitották a gyökeret ahol igen lassan kezdet szivárogni a cucc. Folyamatosan olvastam mivel indulat meg a folyamat. Mivel borogassam ha kell egyáltalán. Véletlenül találtam egy olyan tippet hogy calcium sandoz t kell inni és sima vizes borogatás kell rá. Így is tettem és valami hihetetlenül elindult a gyógyulás. Azért írom ezt hogy ha más is elkezd keresgélni találjon egy tippet hátha neki is bejön...
2016. júl. 12. 16:40
18/19 anonim válasza:
Utolsó, pont most keresgélek. Akkor kalciumot fogok inni.
2016. júl. 19. 08:49
19/19 anonim válasza:
Nem akarok megbántani senkit de ez hülyeség hogy fel kell vágni nekem már 2 fogammal is volt ilyen 2x is mind a 2x magától lement magától rongyba tekert jéggel borogasátok és mehet a dalacin és cataflan a fájdalomra volt hogy nekem egyiknapról a másikra lement és általába mindig este álmomba magától kijött mert éreztem a szájába az ízét nem kell túl dramatizálni!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!