Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mi ez a szajpadlasomon? (keppel)

Mi ez a szajpadlasomon? (keppel)

Figyelt kérdés

Sziasztok 3-4 napja faj a torkom vagy a mandulam mar en sem tudom hogy mi.. de csak reggelre ki van szaradva annyi, napkozben semmi fajdalom, neha egy kis kohoges.. estefele pedig ramjon a kohoges tobbszor, es neha nyelesnel elegge fajdalmas de leginkabb csak reggel rossz, de elmulik kb 20 percre az ebredes utan.

Ami igazabol aggaszt az pedig az hogy megneztem a szamat belulrol, es a torkom mogott a szajpadlasomon olyan fura dolgot lattam, ott van kis holyag talan vagy nemtudom miaz de nagyon megijjeszt! Legyszi akinek volt mar ijen vagy esetleg hozzaerto vagy akkor mindenkepp valszolj mert nagyon felek tolle! kulfoldon vagyok es itt tobb szaz dollar egy orvosi kezeles stb..LEGYSZI IRJ!!!!!!!!!!!! koszonom! s esetleg hogy mivel lehetne kezelni hogy elmuljon. koszi szepen telleg!!!! [link]

2014. jan. 16. 09:32
 1/8 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, nem akarlak megbántani, megpróbálok finom lenni, szóval a biológiából nem nagyon vagy a topon.....Ezt nyelvcsapnak hívják és megnyugtatlak, hogy mindenkinek van. A torokfájásra meg szedj c vitamint....
2014. jan. 16. 09:44
 2/8 anonim ***** válasza:
Telóról nem tudom megnyitni(nem a link hibája),de ahogy leírtad tüszös mandula gyulladásra utal. Házilag,sós langyos vízzel gargalizált,v.betadinos vízzel. Ha pár nap alatt nem múlik és lázad is lenne akkor muszáj valami antibiotikumot beszerezned és orvoshoz menni. Amikor külföldön éltem,mimdig vittem itthonról gyógyszereket ilyen esetekre(algopirin,augmentin,semicilin,cataflam)mert kint drágaés nem is ismerjük az ott forgalmazott gyógyszereket ugye... Tedd ezt Te is,v.küldess itthoniakkal ha van rá lehetőség. Ezt persze a jövőt tekintve tanácsolom! Jelenleg pedig amit először írtam. Jobbulást kívánok!
2014. jan. 16. 09:48
 3/8 A kérdező kommentje:
koszi szepen!!! HAJNAL 1 VAN es itt remegve probalok elaludni hogy mi lehet ez, de most megkonnyebbultem kicsit. kaliforiaban elek, igy napi 3 narancsot eszek, plussz kifacsart citromlevet iszok mindig, szaunazok heti 4-szer, mezet iszom, fokhagymat eszem! nemtudom milyen fajta gyogyszer illik ra! de majd korbenezek!!!! koszi megegyszer, es ha valakinek van meg tippje azt szivesen varom! sajnos en mindig a legroszabbra szamolok de most kicsit megnyugodtam!!! Thank you!
2014. jan. 16. 09:56
 4/8 A kérdező kommentje:
Na, oke szoval en em a nyelvcsap-omrol beszelek hanem ami az mogott van a szajpadlasomon kis sok sargas pontok!
2014. jan. 16. 10:04
 5/8 anonim ***** válasza:
Sikerült megnyitni a képet. Hát ez ránézésre tűszös mandula gyull. Azt kéne megnézned,h.streptococcus tesztet lehet e kapni. 3perc alatt megvan az eredmény. Ha streptococcus van a dologban,10napos antibiotikum kezelést igényel! Amennyiben az és nem kezelődik ki v.hamarabb véget ér a kezelés,tünetmentesen kialakulha szövődmény akár 5-6hét múlva.pl.reumatikus panaszok. Tehát fontos lenne tudni az okot! A narancsot és minden más savas dolgot kerüld pár napig és a tejtermékeket. Utóbbi fokozza a baktériumok szaporodását.
2014. jan. 16. 10:08
 6/8 A kérdező kommentje:

Kisse megnagyobbodtak azok a valamik :(

Csunya lessz!!

[link]

2014. jan. 19. 05:26
 7/8 kutya222 válasza:
nah jo a képen mire gondolsz a csüngö kis bigyora mert ha arra akkor kérlek mond hogy nem tudod miaz...
2014. jan. 25. 18:05
 8/8 kutya222 válasza:
am ha arra a pontokra akkor meny dokihoz :O
2014. jan. 25. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!