Miért kezdtek eltolódni a fogaim?
Figyelt kérdés
19 éves vagyok és eddig tökéletesek álltak a fogaim, de körülbelül egy hónapja elkezdtek eltolódni. Ez mitől van és mit tehetek ellene? Emellett amikor szerintem éppen tolódnak a fogaim, akkor úgy érzem mintha mindegyik egy kilós lenne és mintha picit zsibbadnának.2009. nov. 22. 18:02
1/7 anonim válasza:
Ha a bölcsességfogad még nem nőtt ki, akkor lehet az kezd kibújni és nyomja el a többit, csak épp nincs neki hely és így összetorlódnak. Nekem is "kicsi a szám" és emiatt kihúztaák 4 maradandó fogamat fogszabályzás előtt, de most szép egyenes az összes.
Szóval mi a szitu a bölcsességfogakkal?
2/7 A kérdező kommentje:
Elméletileg nőnek, de azt mondta a fogorvos hogy nem kell kihúzni mert tökéletes irányba nőnek és elméletileg nem tolják el a többit, de nem egyszer hibáztak már a fogorvosaim szóval lehet hogy erről van szó :)
2009. nov. 22. 18:26
3/7 anonim válasza:
Hát maguktól pedig nem kezdenek el eltolódni, én visszamennék egy másik orvoshoz. Egy dolog, hogy jó irányba nőnek (mázlista, nekem az egyiket már biztos ki kell műteni:( ), de attól még leszek kevés bent a hely. Plusz a doki biztosabbat tud mondani.
1. voltam
4/7 A kérdező kommentje:
köszi a tanácsot, mindenképpen megfogadom!
2009. nov. 22. 18:40
5/7 anonim válasza:
Húzás nem volt? Nekem a kihúzott nagy rágófogam miatt csúszott el a fogsorom.
6/7 anonim válasza:
99%, hogy a bölcsességfogak miatt van.
7/7 A kérdező kommentje:
hát... húzás még nem volt, de a felső jobb 6os fogam nincs meg teljesen mert anno félbe tört mert kiesett a tömés, és annak a felét ki kellett húzni, de a gyökere meg van, viszont ez nem magyarázná azt hogy mind a két fogsorom kezd eltolódni.
2009. nov. 22. 20:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!