12 éve sfiú vagyok és TIC-elek nos nagyon megviselt amikor kezdtek kiközösítebni az iskolában meg csúlfoltak és azt kéredzné, m hogy nem lehetne valahogvy eltntentií? Vagy kicsit enyhíteni_?
Nekem volt általánosban egy osztálytársam, aki tikkelt.De mindenki türelmes volt vele a tanár is, akkor is felelnie kellett,ha fél óráig tartott, mert közben rángott. Nem közösítette ki senki, ha nem izgult,nem volt semmi panasza és normális volt.Ne foglalkozz a hülyékkel, nem tehetsz a betegségedről, ha nem tudja a hülye agyával felfogni ezt, hagyd a fenébe. Mindig lesznek olyanok is, akiket nem zavar az állapotod.
És sose felejtsd el, százszor is lehetne rosszabb, ha mondjuk súlyos fogyatékos lennél.Ha elfogadod magad, sokkal könnyebben megy.Nézd meg a 40 milliós játszmában a tolószékes fickót, ő is túl tette magát a humorral.
ha 12 évesen nem nőtted ki nem is fogod.
Nekem is ezt mondták 3 évesen a salycil allergiáról..26 éves koromra sem nőttem ki..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!