Mennyibe kerül egy fogszabályzó? 20 éves vagyok, nekem még nem késő, ugye?
Magánnál vagyok mindig fizetni kell azt amit csinál.
Ha csak aktiválás van akkor azt 8000/alkalom.
De ragasztásnál fizetni kellett a teljes 125,000FT.
Még jó ,hogy nem egyszerre ragasztotta az alsó felsőt.
Én 47 éves vagyok, egy éve van fogszabályzóm, fél úton vagyok.
Ha most nincs rá pénzed, akkor ne aggódj, később még lehet, akkor is meg lehet csináltatni, addig is vigyázz a fogaid épségére.
Nekem annyira kuszák voltak a fogaim, hogy több fogorvos is azt mondta, hogy lehetetlen rendesen megcsinálni. Megtaláltam Magyarország egyik legjobb szakemberét, brutálisan drága, nagyon sokat dolgozik rajta, de már látszik, hogy szinte tökéletes lesz, nekem megéri.
Érdemes feliratkozni kuponoldalakra, szokott lenni akciós fogszabályozás. Vagy beírod a keresőbe, hogy fogszabályozás kupon, vagy fogszabályozás akció. Itt is van egy most:
Általában ezek az akciók egy fogívre vonatkoznak, és nem tartalmazzák a havi aktiválások díját, de mindig el kell olvasni a tájékoztatót a pontos infókért.
Egy kicsit késő.
18 éves korod után már sok pénzbe kerül -amint azt lent a többiek leírták, és sajnos hosszabb időbe.
Nekem a beígért 2 évből kb. 6 év lett.
De minden ijesztgetés helyett kérdezd meg a fogorvosodat. Ő konkrétan tud neked válaszolni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!