Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mennyibe kerül egy fogszabályz...

Mennyibe kerül egy fogszabályzó? 20 éves vagyok, nekem még nem késő, ugye?

Figyelt kérdés

2013. okt. 20. 17:14
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
és lehet részletben is fizetni? :)
2013. okt. 21. 21:39
 12/20 anonim ***** válasza:

Magánnál vagyok mindig fizetni kell azt amit csinál.

Ha csak aktiválás van akkor azt 8000/alkalom.

De ragasztásnál fizetni kellett a teljes 125,000FT.

Még jó ,hogy nem egyszerre ragasztotta az alsó felsőt.

2013. okt. 21. 21:43
 13/20 anonim ***** válasza:
Nem irigyellek. Azt hiszem, elkezdhetek gyűjtögetni én is :P
2013. okt. 22. 00:58
 14/20 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem késő, sőt. :) Én 22 vagyok, 3 hónapja van fent a fogszabim, és nagyon büszke vagyok rá. Igaz még sokat nem változtak a fogaim, de sokkal felszabadultabban tudok mosolyogni még így is, mert teszek valamit magamért! Elég drága, én egy évig gyűjtögettem rá előtte. Plusz nekem 3 fogat is ki kellett húzni. Én a front fogakra procelán breketteket kértem, a hátsókra meg fémet. Így egyrészt legalább nem annyira feltünő, másrészt olcsóbb is (így annyiba kerül mint egy sima fém fogszabi). 140.000/fogív. Plusz 10.000 havonta az aktiválás. A végén pedig kapok a fogaimra retenciós síneket, hogy ne mozduljanak vissza. Ez 60.000/fogív lesz. Magándokinál vagyok, de sztk-ra sose bíznám rá. Nagyon drága, de szerintem megéri. Egy szép fogsor rengeteget tud dobni egy ember kinézetén/közérzetén. :)
2013. okt. 22. 17:23
 15/20 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Még annyit, hogy részletre szerintem mindenkinél lehet, csak megbeszélés kérdése, hogy menynit tudsz adni. Én vagy 6-7 dokit megjártam mielőtt belekeztdem volna, hogy kinek mi a véleménye a fogsoromról, és mindenki felajánlotta a részletfizetési lehetőséget. :)
2013. okt. 22. 17:25
 16/20 anonim válasza:
55 évesen szabályozták a fogamat (felsőt) gyönyörű lett!!! másfél évig tartott (éjszaka még van kivehető) kb. 200e ft. volt mindennel együtt.
2013. okt. 23. 10:15
 17/20 anonim válasza:

Én 47 éves vagyok, egy éve van fogszabályzóm, fél úton vagyok.

Ha most nincs rá pénzed, akkor ne aggódj, később még lehet, akkor is meg lehet csináltatni, addig is vigyázz a fogaid épségére.

Nekem annyira kuszák voltak a fogaim, hogy több fogorvos is azt mondta, hogy lehetetlen rendesen megcsinálni. Megtaláltam Magyarország egyik legjobb szakemberét, brutálisan drága, nagyon sokat dolgozik rajta, de már látszik, hogy szinte tökéletes lesz, nekem megéri.

2013. okt. 25. 11:48
 18/20 anonim válasza:

Érdemes feliratkozni kuponoldalakra, szokott lenni akciós fogszabályozás. Vagy beírod a keresőbe, hogy fogszabályozás kupon, vagy fogszabályozás akció. Itt is van egy most:

[link]

Általában ezek az akciók egy fogívre vonatkoznak, és nem tartalmazzák a havi aktiválások díját, de mindig el kell olvasni a tájékoztatót a pontos infókért.

2013. okt. 25. 14:39
 19/20 Ditta20 válasza:

Egy kicsit késő.

18 éves korod után már sok pénzbe kerül -amint azt lent a többiek leírták, és sajnos hosszabb időbe.

Nekem a beígért 2 évből kb. 6 év lett.

De minden ijesztgetés helyett kérdezd meg a fogorvosodat. Ő konkrétan tud neked válaszolni :)

2013. nov. 7. 10:55
 20/20 anonim ***** válasza:
Utolsó! 6 évig folt fent az állandó???
2013. nov. 12. 07:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!