Fogszabályzó alatt gumizás?
Mármint a fogszabi? Hat nekem 1-1,5 évig kell hordanom, de mar az első hónap után látványos a változás :) havonta készítünk képet és így van viszonyítási alap :P
Most bevallom lehet rossz választ adtam, utánanéztem és nekem nincs így osszekotozve (bocsi ha félreértettelek) de szem tuti h ezt a doki cseréli neked.. Tényleg bocsi ha rosszul értelmeztem a kérdésed :)
Szia! :)
Arra a gumizásra gondolsz, amikor az alsó, és a felső fogsorodat oldalt egy-egy gumival "összekötik"??
Mert ha igen, akkor abban tudok segíteni :)
Nekem kb. 2 hónapja kell gumizni. És kapsz a fogorvosodtól kis gumikat, amiket majd saját magadnak kell felrakni a fogaidra. /persze, megmutatja, hogy kell csinálni, de egyébként egyszerű :) /. Nekem azt mondta az orvosom, hogy nem kell folyamatosan hordanom, elég éjszakánként.
De egyébként engem is ijesztgettek, hogy jajj, milyen rossz lesz, meg hogy fájdalmas, meg szörnyű stb.., de kibírható :)
Remélem tudtam segíteni! :)
És egyébként azt hiszem egy gumi max. 10-12 óráig jó, úgyhogy természetesen neked kell cserélned.
/Előző voltam :) /
Igen erre gondoltam. :)) Már láttál változást azóta mióta gumizol? Meddig kell hordani kb?:D
Köszi a válaszod:)
Igen, van már változás, a fogorvosom is mondta. A bal oldalt az alsó és a felső fogsorom már jól áll, már csak jobb oldalon kell igazodnia. :)
Szerintem mindenkinek addig kell hordania, amíg nem jön rendbe, ez fogsortól függ :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!