Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Baj, ha egy hétig nem tudok...

Baj, ha egy hétig nem tudok "gumizni"? (fogszabályzó)

Figyelt kérdés

van fogszabályzóm és a harapásom miatt össze kell gumizni. akinek van/volt, érti.:)

viszont úgy alakult, hogy most egy hétig nem tudok gumizni. ez nagy baj? mi lesz így?

2013. okt. 19. 16:24
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Szerintem nem nagy baj. Habár nekem a gumizás semmit nem javított rajta, pedig rendesen csináltam.
2013. okt. 19. 21:37
 2/12 A kérdező kommentje:
komolyan? :O akkor hogy jött rendbe a harapásod? :)
2013. okt. 19. 21:45
 3/12 anonim ***** válasza:
Sehogy. Ugyanolyan maradt 2,5 év fogszabályzó után. Ebből fél év harapásemelővel, 2 év gumizással.
2013. okt. 19. 21:58
 4/12 A kérdező kommentje:
miért lehetett ez? :/
2013. okt. 20. 10:03
 5/12 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de úgy gondoltam, hogy az én türelmem is véges... De legalább egyenesen állnak a fogaim.
2013. okt. 20. 11:47
 6/12 A kérdező kommentje:
nekem azt mondták, hogy muszáj megcsinálni a harapásomat, mert felnőtt koromban baj lesz... nem tudom pontosan mi fog történni de baj lesz... én is meg lennék elégedve csak egyenes fogakkal pedig :P
2013. okt. 20. 12:04
 7/12 anonim ***** válasza:
Azt nekem nem mondta, hogy ez miért baj. Nekem azért lett fogszabályzóm, mert elöl az egyik fogam beljebb volt, és nem tetszett. Porcelánhéjat akartam rá, de a fogorvosom azt mondta, hogy nem csinálja meg, mert nem akarja elrontani a fogsoromat ezzel, továbbirányított egy másikhoz akinek a fogszabályozás a szakterülete. Ő mondta, hogy mélyharapásom van, meg előtte 4 bölcsességfogat ki kell húzni, és azt mondta, hogy másfél év alatt helyrehoz mindent. Hát ezt nem sikerült 2,5 év alatt sem, közben elkezdtem dolgozni, utáltam, hogy a fogszabályzó miatt nem vesznek komolyan, gyereknek néznek (jó, amúgy is letagadhatok jópár évet, de ez még külön rátett), szóval megkérdeztem, hogy mennyit kell még várnom, erre nem kaptam normális választ, ezért úgy gondoltam ebből elég...
2013. okt. 20. 13:50
 8/12 A kérdező kommentje:
sajnállak :/ miért, hány éves voltál akkor, amikor nem vettek komolyan?
2013. okt. 20. 19:56
 9/12 anonim ***** válasza:
25 :)
2013. okt. 20. 21:09
 10/12 A kérdező kommentje:

hmm mondjuk az már eléggé felnőtt :D

én 18 vagyok, már az én koromhoz is elég gyerekesnek tartom :P

2013. okt. 20. 21:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!