Baj, ha egy hétig nem tudok "gumizni"? (fogszabályzó)
Figyelt kérdés
van fogszabályzóm és a harapásom miatt össze kell gumizni. akinek van/volt, érti.:)
viszont úgy alakult, hogy most egy hétig nem tudok gumizni. ez nagy baj? mi lesz így?
2013. okt. 19. 16:24
11/12 anonim válasza:
Pedig nem gyerekes dolog. Szerintem ha mindenki tudná előre mivel jár, elég sokan nem vállalnák be. Amikor feltették, másnap sírva mentem vissza, hogy nem érdekel mennyibe került, vegye le azonnal, mert annyira fáj, ráadásul beszélni se nagyon tudtam a harapásemelő miatt. Az még külön 1 hónap volt mire érteni lehetett mit mondok. Ráadásul éppen akkor kezdtem gyakorlatra járni a kijelölt klinikára, ahol a betegekkel és a dolgozókkal is kommunikálni kellett...Szóval én nem gondolnám, hogy bárki bevállalná csak úgy, ha nem lenne szükséges, viszont a "kedves" munkatársak (akkor még nem voltak azok) állandóan húzták miatta az agyamat...de egyik se csinálta volna végig.
12/12 A kérdező kommentje:
pedig sztem nem ciki dolog :) lehet, hogy nekik tökéletesek a fogaik, de akkor más vmi testrészük nem tökéletes :) nekem nem annyira fájt, persze egy kicsit igen.
2013. okt. 21. 15:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!