Meddig fájhatnak a fogszabályzó előtt felrakott gumigyűrűk?
Figyelt kérdés
Tegnap (10.15) gumigyűrűket rakott fel azorvosom a hátsó fogaimhoz. Viszont mára nagyon megfájdultak a fogaim. Arra lennék kíváncsi, hogy ez egészen addig fog fájni, míg le nem veszik (11.07.) , vagy csak most pár napig amíg tágul?2013. okt. 16. 18:44
1/4 anonim válasza:
Azért fáj, mert tágítja a helyet, nyomja kicsit a fogaidat arrébb. Azért arra készülj, hogy ha felteszik a fogszabályzót, az sokkal jobban fog fájni egy ideig. Nekem 22 évesen tették fel, aznap nem volt vele gond, de másnap sírva mentem vissza, hogy nem érdekel mennyibe került, szedje le, mert meghalok (pedig bírom a fájdalmat). Persze nem szedte le, rábeszélt a folytatásra. Végül is nem lett tökéletes az eredmény (részben miattam), de nem bántam meg.
2/4 A kérdező kommentje:
igen azt sejtem :S rettegek is tőle :S
2013. okt. 17. 16:11
4/4 anonim válasza:
Azért nem mindegy, hogy hány éves vagy. Én 14 évesen kaptam fogszabályzót, és jó persze fájt az egész fogsorom pár napig, meg csak puhább dolgokat tudtam enni, de azért simán ki lehet bírni. Gondolom minél később kapod meg, annál jobban fáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!