Más is padlót fog a magánfogászati áraktól?
Figyelt kérdés
Épp most jövök fogtömésről, egy mákszemnyi lyukat tömtek be a szemfogamon. ( a doktornő mondta, h mákszemnyi, szuri se kellett hozzá, 5 perc alatt megvolt, nem is volt érzékeny). A recepción 17eFt-ot kértek el érte! (Bp)Azt hittem menten rosszul leszek, 10-12 eFt-ra számítottam.
Még van 2 lyukas fogam (Most megnézték), de nincs rá pénzem, a kerültei sztk rendelőből pedig (amióta szétbarmolták egyik fogamat) nem kérek....
Mindenki azt mondja, h rossz a magyar emberek foga, hát ezért...ezt a 120 nettós átlagfizuból nem lehet kifizetni...És ez csak tömés!
2013. okt. 15. 12:36
11/15 anonim válasza:
Tavaly többszázezres fogpólós macerám volt,idén tök olcsón megúsztam,2 kuponos fogkőeltávolítás(3+4E)+ egy kuponos töméscsere(6E) összesen 13 ezer volt.Az sztk tényleg ratyi,kb annyi a jó benne,hogy ingyé van a röngen:)
12/15 anonim válasza:
én 2 éve voltam kb, több fogam is volt, de nem volt ennyi. a sima oldaltömés kb 6 ezer volt, de ahol tetejéből is oldalából is kellett szedni (elég ramaty volt, de a gyökér megúszta, azóta is jó), az se volt 10, vagy max annyi. ki is voltak írva az árak.
13/15 A kérdező kommentje:
2 éve igen, de most most van...
2013. okt. 18. 08:11
14/15 anonim válasza:
Igen, sajnos horror. Eszméletlenek az árak.
Nekem a fogszabim 540 ezer, előtte tömések, fogkőleszedés volt vagy 200 ezer. Aktiválás 15 e. Konzultáció 7 e.
Egyszerűen tényleg horror.
15/15 anonim válasza:
Nem értem. Ti is írjátok,hogy mennyi magánfogászat van Bp-n. Akkor miért nem mentek el az olcsóbbhoz? A kis tömésért a 17 szerintem sok, ahova én járok a kis tömés 8-10, a nagyon nagy kerül 14-be:) A fogkőleszedés meg 10ezer,én minden évben járok (tehát nincs sok fogkövem) mégis fél óráig tart míg leszedi és lepolírozza. Öt perc alatt hogy szedné le minden fogadról a fogkövet? Miért hagyjátok, hogy lehúzzanak?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!