Problémás (tb-s) foghúzás után 1 nappal hegyes fogdarab miatt vissza kell-e menni?
Figyelt kérdés
Tegnapi napon ki lett húzva egy igen komplikált fogam a bal oldalon a első örlő fog amire azt írták 5 gyökeres. Nem is volt gond a érzéstelenítés nem volt rossz. Utána jött a vicc. A drágalátos szájsebészünk kemény 20mp alatt lerendezett. Elsőre kipattant a fog a fogból ekkor jobban megfogta és oldalasan kifeszítette s kihúzta. Ez szép és jó de ő ennyivel le is rendezte... Mivel pokoli erősen vérzett észre se vettem a gondot. Ma reggelre észre vettem hogy szerintem a fognak több mint a negyede ott maradt egy nagyon hegyes módon...Kérdem én lehet így visszamenni egy nap alatt hogy ott maradt a fognak a maradéka és rossz volt a foghúzás? Nem szívem ügye a tb alapú egészségügy. De ha valakinek már praxisa van végezze el jól mert így hogy 20mp-alatt lerendez s mehet is az vicc. most meg szúrja a számat belül a fog maradék.ma 18:46
1/7 anonim válasza:
Mi az, hogy lehet?!
Ki követte el a műhibát?! Futás vissza. Ha lehet, még ma. 20 h-ig van rendelés.
2/7 anonim válasza:
1#-es vagyok. Komoly bajt okozhat a szilánk.
Ne halaszd. Legyél öntudatos.
Nem szívességet tesz neked. Ez a dolga. Hibázott, azonnal korrigálja!
3/7 A kérdező kommentje:
Mai nap már nem tudok menni. Viszont azon gondolkodom hogy a holnap délelőttös szájsebész más volna. Én abban bizakodom hogy ő normálisabb mint a pasi mert műhibát csinált hogy amint kivette át se nézte csak a "kész és mehet"... Kb ahogy érzem ez a fognak a negyede lehet ráadásul kissé ferdén mert erővel oldalasan húzta ki. Mindeképpen csak holnap tudnék menni így s akkor a délelőtti időben. De ekkora gond ha esetleg a fog széttört a húzás közben és nem látta hogy ott marad egy része a vérzés miatt? Sose bíztam semmilyen TB-s dologban mert egyszerűen már nem akarják csinálni azt ami a praxisuk... Ahova meg fizetve megyek ott még gondolnak is rám legyen az bármilyen vizsgálat.
ma 19:00
5/7 A kérdező kommentje:
Ez is eleve a szájsebészeten történt tb alapon. Ennyire nem normálisan végezte a dolgát hogy a fognak egy része simán bent maradt. Holnap megpróbálok megint bejelentkezni de ezuttal a másik ott rendelőnek s nem ehez a pasihoz..
Akkor esélyesen holnap újra érzéstelenítés és megpróbálják a maradékát is kivenni? Még nem forrt be 1 nap alatt a fog helye csak vékony hártya van.
ma 19:52
6/7 anonim válasza:
Biztosan a fog egy része maradt bent és nem a fogmeder csont éles?
7/7 A kérdező kommentje:
Hülyén hangzik de én a úgy érzem egy hosszú hegyes fog rész van aminek a vége L alaku. A kisebb L végű rész van besüllyedve a fog helyébe. S a hegyes rész áll ki úgy hogy még érzem a nagyobb részét. Ez csak akkor lehet mikor a fogóbol kipattant a fog mert szét tört s ő meg így a nagyobb részét vette ki. A vicc hogy még csak nem is láttam amit kivett...
ma 21:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!