Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Ma délelőtt kihúzták a fogam...

Ma délelőtt kihúzták a fogam és este steaket ettem. Lehet belőle komoly probléma?

Figyelt kérdés
Úgy voltam vele mai nap folyamán egyáltalán nem eszek,mivel kihúzták a fogam. De este nem tudtam ellenállni a steaknek. Jobb oldalt húzták a fogam. Bal oldalon ettem, úgy hogy egyáltalán ne kerüljön ételmaradék a fog helyére. Egyáltalán nem gondoltam arra, hogy a hús miatt fertőzést kaphatok. Lehet ebből probléma?

jún. 14. 21:12
 1/3 anonim válasza:
Nem valószínű. Fogat mosol mint bármely étkezés után és kész. Ha gond van, nehezen gyógyul, és fáj is, akkor megmutatod a fogorvosnak.
jún. 16. 22:35
 2/3 A kérdező kommentje:
Értem. Ez már 3 napja volt. A kihúzott fog helye nem fáj. Csak két foggal mellette is rossz volt. Abba azt mondta a doki, hogy idegölőt rak. Bele rakta és egy hónap múlva adott következő időpontot, mivel szabira megy. Viszont azóta is fáj. Ez normális? Néhány éve volt idegölő egy másik fogamban. De az egyáltalán nem fájt. Csak első nap. Utána észre sem vettem, hogy benne van valami a fogamban. De ez most 3 nap múlva is fáj.
jún. 17. 10:44
 3/3 anonim válasza:
Ha csak kicsit fáj a helye az rendben lehet, valószínűleg majd csökken. Az is meglehet, hogy a kihúzott fog megbolygatott helye sugároz oda ki, mivel közel van hozzá. Esetleg a gyógyszertárban kérdezd meg mit ajánlanak rá. Valami gyulladáscsökkentős fájdalomcsillapítót. Ha meg nagyon bedurranna, és elviselhetetlen, akkor sürgősségi fogászatra bemész, és valószínűleg kapsz rá antibiotikumot. Azt csak doki írhat fel.
jún. 17. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!