Milyen esetben húznak fogat?
Remélem az én esetemben elkerülhető lesz. (Letört egy pici rész a jobb alsó 5-ös fogamból, és ennek már 2 éve. Mostanra érzékennyé vált, de közben kisbabám született, akkor nem akartam menni. Most elszántam magam, de még szoptatok.)
Első alkalommal amikor elmentem dokihoz, kb 2 hete, kaptam érzésteleníítőt, kifúrta a fogamat idegölő gyógyszeres tömést tett bele, majd ideiglenesen betömte.
Második alkalommal, mivel irtóra fájt a tömés alatt föltárta, és lefúrt a gyökerekig, a csatornákig...ahogy ő mondta. Vérzett..sajnos. Ami nem túl jó. Nem fájt, pedig nem kaptam érzéstelenítőt. Lyukat hagyott a fogamban, és így kellett most hagyni.
Most megyek 3.alkalommal, de még mindig érzékeny harapásra, iszonyat idegesít a nagy kráter a fogamban, meg a vattacsere-bere, és félek h kihúzza...
Ugye megmenthető még a fogam?????
Bármit csak húzást NEEEEEEEEEEEEEE!!!
Azért jutott eszembe h kihúzhatja, mert megröntgenezte, és azt mondta nem ért miért vérzik. Hisz már nem kellene.
Nem húzza ki éppen kiidegeli,hogy megtarthasd.
Nekem is csináltak már ilyet.
És az fájni fog?
Mert most per pillanat fáj, de az innyem nincs begyulladva, úgyh szerintem adhat érzéstelenítőt! Nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!