Milyen esetben lilul be az ember arca bölcsességfog eltávolítása után?
köszi hogy válaszoltál
hú kezdek félni mondjuk én nem vok vérzékeny...:S
Nem minden esetben lilul be, de ne ijedj meg!!!
Nekem eddig 3-at szedtek ki, még 1 van hátra, tapasztalatból tudom hogy ilyen műtétet csak olyan időszakban szabad bevállalni amikor nincs suli (tavaszi-nyári szünet stb) mert garantáltan akkorára dagad a fejed mint 1 lufi, és olkor be is lilul. Nekem az alsók nem lilultak be, de a felső nagyon, ez attól függ hogy mennyire volt mélyen a fog, és hogy mennyi csontot kellett elfúrni az állkapcsodból, azézért lilul be mert vérömleny keletkezik azon a helyen. A legjobb rá ha jegeled, nekem picit több mint 1 hét alatt múlt el, és persze ez alatt az idő alatt minden lehetséges színt végig játszott a feketétől a sárgáig, de a lényeg, hogy teljesen el fog múlni akármennyire is tűnik úgy a 3.-4. napon h örökre úgy marad:) hidd el el is fogod felejteni...;)
huh köszi hogy irtatok.
Amilyen szerencsétlen vok tuti olyan leszek mint akit pofán cserdítettek 1 jó nagy baseball ütővel XD
nekem a 2 alsót fogják kivenni... gondolom nem egyszerre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!