Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Fáj az érzéstelenítő szuri...

Fáj az érzéstelenítő szuri alul az utolsó előtti fognál?

Figyelt kérdés
2013. aug. 22. 21:51
 1/8 anonim ***** válasza:
fájni nem fáj szerintem egyiknél sem csak olyan pontra szúrják ahol a szem akaratlanul is lehúzodik és az nem kellemes érzés
2013. aug. 22. 21:52
 2/8 anonim ***** válasza:
Mindenhol fáj :) de am nyugi, kb 5-10 mp és hat az anyag, addig kibirod.
2013. aug. 22. 21:53
 3/8 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, nem lettem nyugodtabb :(
2013. aug. 22. 21:57
 4/8 zabmester ***** válasza:
Nem fáj :) Sajnos nem áldott meg túl jó fogakkal a sors, amióta kiestek a tejfogaim, azóta visszatérő vendége vagyok a fogorvosnak, mert mindig van mit fúrkálni rajtuk. Szóval kaptam már életemben jó néhány érzéstelenítő szurit. A legelsőnél állatira féltem, még kb. 10 éves koromban, sírtam, könyörögtem, hogy ne kelljen kapnom, de hát érzéstelenítő nélkül meg úgy fájt a fúrás, hogy hihetetlen (ja, teszem hozzá, nekem baromi alacsony a fájdalomküszöböm). A végén persze kaptam érzéstelenítőt, és akkor csodálkoztam el csak igazán, mert rájöttem, hogy emiatt igazán kár volt fél órát bőgnöm. Azóta tulajdonképpen nem is félek a fogorvosnál, hiszen ha bármi olyat csinál, ami fáj, akkor szólok, hogy ez így érzékeny, és már kapom is az injekciót, ami tényleg abszolút kibírható, és abban a pillanatban megszűnik mindenféle fájdalom. Gondolj bele, ahogy szúrja be a tűt, azzal a lendülettel már löki is be a lidokaint, ami rögtön hat, úgyhogy idő nincs arra, hogy fájjon :)
2013. aug. 22. 22:03
 5/8 A kérdező kommentje:
köszi szépen remélem nálam is lesz :) én sem bírom a FÁJDALMAT bár az elsőnél én egyáltalán nem engedtem a szurit, fájt is de kibírtam de elgondolkoztam milyen lehet érzéstelenítővel csak ha meglátom a tűt már rosszul vagyok :/
2013. aug. 22. 22:06
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem fáj nyugi, érzed, kellemetlen,de nem fáj. Ha felsőt húznak és szájpadlásba adják na az rossz! De kibirható ha muszály minden. A ráparázás rosszabb! ;-) nyugivan
2013. aug. 22. 22:06
 7/8 A kérdező kommentje:
köszi hogy próbáltok nyugtatni :))
2013. aug. 22. 22:07
 8/8 A kérdező kommentje:
amúgy rosszul írtam felül van de gondolom nem lényeg:)
2013. aug. 22. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!