Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Érzéstelenítő ennyi ideig?

Érzéstelenítő ennyi ideig?

Figyelt kérdés

Üdv, sziasztok!

1 hete, hogy voltam fogászaton, kihúzták az egyik alsó rágófogamat - jobboldalon. Az érzéstelenítő az arcom ezen felén még mindig nem múlott el bizonyos részeken (pl. szám, ínyem, állam). Tudja valaki, hogy mitől lehet ez? Előre is köszi a válaszokat!

2013. júl. 30. 11:49
 1/2 anonim ***** válasza:
Amikor pont eltalálja az idegrostot akkor van ilyen. Nekem is volt egyszer, utána ezt a zsibogást sokáig éreztem. Ennek elmúlása után talán 1 évig is, ha megsimítottam az alsó ajkam teljesen más érzés volt. Az ideg rost lassan regenerálódik.
2013. júl. 30. 11:55
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, sajnos nem túl biztató. :( Mikor adta be az érzéstelenítőt, ezeken a helyeken volt egy fura érzésem egy pillanatra. Nem fájó, inkább olyan nagyon kellemetlen, érzékeny. Azt mondták, szedjek B-vitamint, az segít a regenerálódásban. Ha hideget érintek hozzá, azt érzem, mást viszont nem, még mindig olyan, mintha most kaptam volna az érzéstelenítőt. Ráadásul van, hogy összeszorítom az állkapcsomat, így már a felső fogaim is kezdenek fájni. Jövő héten meg mennék a fenti első fogaimat csináltatni, de így nem tudom, hogy merjem-e, mivel akkor már fent is zsibbadna. Enni még most sem nagyon tudok normálisan. :(
2013. júl. 30. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!