Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Van valakinek hátsó fogpótlása...

Van valakinek hátsó fogpótlása? Kapcsos?

Figyelt kérdés
Milyen? Használható? Nem okoz fájdalmat?
2013. aug. 20. 06:58
 1/8 anonim ***** válasza:
Meg kell szokni, első időben fájhat az ín, sokszor igazítani kell rajta, de 1-2 hét után teljesen jó.
2013. aug. 20. 07:18
 2/8 anonim ***** válasza:
ín helyett íny akart lenni.
2013. aug. 20. 07:50
 3/8 inge15 válasza:

Szomorú tapasztalatom: a kapocs elkoptatja a fogat!:(

Még mindig jobb megoldás, mint az üres tér...

2013. aug. 20. 07:51
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem is ilyen van. Nagyon profi munka, csak addig volt fura, míg megszoktam (1-2 hét) most már észre sem veszem.
2013. aug. 20. 08:44
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Még gondolkozom, hogy ezt válasszam vagy az implantot, nem tudok dönteni. Milyen időközönként kell ezt kiszedni tisztítani?
2013. aug. 20. 20:17
 6/8 A kérdező kommentje:
Mit jelent, hogy kopik tőle a fog? Ezt egy foghoz rögzítik? És azt az egy fogat nem rángatja el a helyéről? Nekem azt mondta a doki, hogy idővel kirángatja a fogat. De mennyi idő alatt? Van aki már régóta hordja?
2013. aug. 26. 11:12
 7/8 A kérdező kommentje:
És mik a vélemények a Valpast műanyag pótlásáról?
2013. aug. 26. 11:12
 8/8 anonim ***** válasza:

Nekem két és fél éve van meg. A megmaradt fogaimon porcelánkorona van, ehhez kapcsolódik a kivehető pótlás. Én még nem vettem észre se kopást, se fogelmozdulást. A pótlásokat minden nap ki kell venni, ugyanúgy kell ápolni mint a rendes fogakat!

Az implantátum drága mulatság, kb. 120 ezer 1 fog!

2013. aug. 26. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!