Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mitől függ, hogy valakinek...

Mitől függ, hogy valakinek mennyire romlandóak a fogai?

Figyelt kérdés
2013. júl. 21. 11:20
 1/4 anonim ***** válasza:

Genetika. Ennyi.

Nagyapám az életben nem mosott fogat egyszer sem, csak valami tisztítópora vagy milye volt, mégis az első lyukas foga 74 évesen volt, a többi foga tökéletes pedig elég kemény dolgokat művelt vele még anno... (Még hallgatni is félelmetes)

Míg van aki moshatja napi 10 perceket úgyis szét/ki esik az összes. Nagyanyáim, másik nagyapám, apám... Meg szerintem én is így fogok járni.

Ha sárgák akkor cseszel rá mert azok hamarabb tönkremennek szerintem.

2013. júl. 21. 11:24
 2/4 anonim ***** válasza:
Egyetértek az elsővel. Bár nem árt fogat mosni napi 2 alkalommal,mivel azért csak segít a dolog,de ha a fogaid alapból könnyen romlanak,akkor mindegy hányszor mosol fogat naponta,így is-úgy is elromlanak majd,csak nem olyan hamar és nem olyan szinten,mintha nem mosnád őket. :)
2013. júl. 21. 11:39
 3/4 A kérdező kommentje:
Nekem szerencsére nem romlandóak a fogaim:))
2013. júl. 21. 12:25
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem azok és a szüleimnek is. Genetika. Nekem is mesélték, hogy volt régen egy rokonunk aki közel 100 évet élt, életében egyszer nem mosott fogat és halálakor is össz-vissz 2 foga hiányzott. Én még csak 14 vagyok és már 5 fogam van tömve.:( Anyukámnak már egy saját foga sincs. Apukámnak is rosszak. A nővéremnek is. Ez öröklődik. Nem hiszem, hogy a fogmosáson vagy az étkezésen múlna.
2013. júl. 22. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!