Észrevettem egy fehér színelváltozást a fél szájapdlásomon, valakinek van ötlete hogy mi lehet ez?
Figyelt kérdés
Kimentem fogatmosni, és észre vettem hogy a fél szájpadlásom fehér. Nem fáj, meg semmi ilyesmi, de eléggé ijesztő.
Ugyan úgy néz ki mint eddig, csak a fele fehér..
Dohányzok rendszeresen, de az utóbbi napokban leforráztam a fél arcom és számat forró ömlesztett sajttal.
Szerintetek a forró étel miatt lehet, vagy ez egy rákos kiütés? Kérlek gyorsan válaszoljatok! Köszönöm!
2013. aug. 18. 09:29
1/2 anonim válasza:
Szia! Szerintem a forró ételtől van, a rákos elváltozások kialakulásához sok idő kell, legalábbis nem 1 nap. Ezenkívül lehet szájpenész is. Egy gézdarabbal próbáld letörölni. Ha lejön, akkor szájpenész, ha nem, akkor az előbbiek valamelyike. Csak azt nem értem, hogy miért nem fáj, ha le van forrázva. Ha nem múlik napokon belül, akkor mindenképp menj el egy fogorvoshoz. Ha daganat, akkor jobb, ha minél előbb kiderül. Egy fogászati asszisztens
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Egy kicsit megynugdtattál...
Igen, ezért érdekes nekem is, ez nem kiütés, csak sima szín elváltozás (mint minden rák kezdete) csak ez nagyobb területen, és ha le van forrázva, illetve égetve, akkor fájnia kéne..:/
2013. aug. 18. 18:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!