Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Van itt olyan, akinek viszonyl...

Van itt olyan, akinek viszonylag fiatal korban lett részleges fogpótlása?

Figyelt kérdés
Sajnos nekem a rágó fogaim elég rossz állapotban vannak. Nincs elegendő fogam hátul amire hídpótlást tudnának készíteni,csak implantátummal volna lehetséges.Volt több gyökérkezelésem is,de sajnos még is ki el kellett távolítani azokat a fogakat.Egyébként ápolom rendesen,napi 3x mosom,szájvíz,fogselyem..Néhány fogamnak begyulladt a gyökere,volt hőemelkedésem is,jártam kezelésekre hetente többször is,rengeteg gyógyszert kellett szednem,jelenleg is antibiotikum kúrán vagyok.Amennyiben befejeztem ezt,írnak fel egy másik fajtát és azt kel szednem 5 napig plusz fájdalomcsillapítókat,már a szervezetem nem bírja. Elől egyébként minden fogam szinte ép,csak hátul rosszak. Per pillanat nincs egy vagyonom arra,hogy implantátummal pótoljak néhányat és arra tegyenek hidat.Persze mivel fiatal vagyok még mindenképp szeretnék megpróbálkozni ezzel a lehetőséggel amint tudok.Viszont átmenetileg egy olcsóbb megoldás érdekelne.Pl részleges fogpótlások közül is van több lehetőség,hallottam már csúsztatós fogpótlásról is.Esetleg ha valakinek már van ilyen,írna róla véleményt,valamint hogy mennyibe került?
2013. aug. 6. 11:35
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!